Příběh své doby nejvlivnějšího hollywoodského párečku, kterému se říkalo Brangelina, neskončil úplně pohádkově. Od doby, co Angelina Jolieová podala před více než dvěma lety žádost o rozvod pro nesmiřitelné rozdíly, se neviděli. Podle amerického magazínu Who se tento týden poprvé veřejně setkali v advokátní kanceláři v Beverly Hills a strávili v jedné místnosti tři hodiny, aby se domluvili na rozdělení péče o děti. 

Podle přítomných svědků to na příjemnou schůzku rozhodně nevypadalo! Zatímco Brad Pitt vypadal celkem klidně a sem tam něco upíjel z lahve, vyhublou Angelinou lomcovaly emoce. Byla nervózní, výrazně gestikulovala a často si schovávala hlavu do dlaní.

Pár, který se do sebe zamiloval při natáčení filmu Pan a paní Smithovi, zatímco byl Brad stále ještě ženatý s herečkou Jennifer Anistonovou (49), se od podání žádosti o rozvod nemohl dohodnout na tom, jak bude probíhat výchova jejich šesti dětí. Společně mají dceru Shiloh a dvojčata Vivienne (10) a Knoxe (10). Předtím ještě adoptovali Maddoxe (17), Zaharu (14) a Paxe (15).

Když schůzka skončila, očividně spokojený Pitt si razil cestu k autu hlavním vchodem. Oblečen v džínech a šedé košili na fotografy ukázal palec nahoru. Dá se tedy předpokládat, že Angelina, které se podařilo budovu nepozorovaně opustit, asi z výsledku schůzky nadšená úplně nebyla. Původně totiž požadovala pro všechny děti výhradní péči. 

Už ke konci loňského roku jim soud doporučil, aby se pokusili na péči domluvit mimosoudně a nejstaršímu Maddoxovi nařídil, aby se rozhodl sám, se kterým z rodičů by chtěl žít, vzhledem k tomu, že je mu už sedmnáct let. Adoptovaný Maddox se tehdy rozhodl, že lépe mu je s Bradem.

Herec Brad Pitt, který v roce 2014 získal Oscara za nejlepšího herce ve filmu 12 let v řetězech, už údajně z rozchodu s Angelinou nesmutní. Podle několika zdrojů totiž nově randí s herečkou Charlize Theronovou (43). 

VIDEO: Tajná svatba Brada a Angeliny! Kdo všechno tam byl?

Video
Video se připravuje ...

Tajná svatba Brada a Angeliny! Kdo všechno tam byl? Tomáš Polák, Reuters


Fotogalerie
107 fotografií