Modelce Pavlíně Pořízkové se splnilo něco, o čem může řada dívek jen snít. Po pětatřiceti letech se vrací do časopisu Sports Illustrated, který je v rámci kultury těla jedničkou na trhu. Na přední straně se od prvního vydání v roce 1964 vystřídala řada světových supermodelek, v čele s Tyrou Banksovou (45), Heidi Klumovou (45) nebo Kate Uptonovou (26). 

V třiapadesáti letech se stane nejstarší modelkou zvěčněnou v aktuálním časopise. A při focení k této příležitosti Pořízková ukázala, že ještě rozhodně nepatří do starého železa. Na keňské pláži, kde focení probíhalo, odhodila vršek plavek a nechala si na sobě pouze titěrná tanga. 

„Tak tady to je lidi! Jsem v novém čísle Sport Illustrated Swimsuit jako jedna z hlavních dívek, a to ve věku necelých 54 let. Šéfredaktor časopisu se rozhodl pokořit jednu z posledních bariér v módním světě, a to je věk! Být sexy se nedá měřit věkem,“ napsala modelka na svůj Instagram.

A skutečně, modelka na fotografiích, které zveřejnil časopis na svých sociálních sítích, vypadá výborně! Shodují se na tom i fanoušci časopisu, kteří v komentářích lobují za to, aby jí vymezili prostor dokonce přímo na přední straně!

Na té se Pořízková objevila během své kariéry už dvakrát, stejně jako její česká kolegyně Veronika Vařeková (41). Jedinou, v tomto pohledu, úspěšnější českou modelkou je Daniela Peštová, která se na titulní stránce Sports Illustrated objevila hned třikrát!

Pořízková má i v modelkovsky důchodovém věku stále skvělou postavu! Jak moc museli zapracovat maskéři na jejím obličeji, si můžete porovnat na fotografiích v galerii. 

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít Jan Búda

Fotogalerie
114 fotografií