Podle informací webu Sedmička Musil podstoupil již třetí zákrok od té doby, co je v nemocnici. Právě třetí zákrok měl být podle jeho předešlých slov zlomový a rozhodnout o jeho dalším osudu.

Jeho registrovaný partner ale zatím bohužel neví, jak operace dopadla. Je příliš brzo na jakékoliv závěry. „Zatím my ani lékaři nevíme, zda se jednalo o poslední zákrok, či bude nutná ještě další operace. Zatím musíme počkat, jak to sroste," prozradil Sedmičce Jakub Gareth Bialý, že je zatím vše ve hvězdách.

Jisté je pouze to, že moderátor Barrandova si opět dost vytrpěl. Jak se totiž již dříve svěřil, narkóza mu nedělá dobře. Teď je pro něj ale samozřejmě nejdůležitější to, aby se kompletně uzdravil.

Zvlášť nyní, kdy před nedávnem prozradil na sociální síti, že má za sebou velké pokroky. Díky pomoci zdravotníků a chodítka se totiž postavil opět na vlasní nohy. Sám by to ale zatím nezvládl. „Chodítko to jistí! Můj fyzioterapeut Honza mě naučil zvedat se přes břicho. Nemohu sedět a ještě bolí žebra! Ale podařilo se! A to i díky podpoře vás všech," vysvětloval Musil na instagramu.

VIDEO: Honza Musil dřív kašlal na doktory! Přiznal i boj s leukémií!

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil dnes slaví 50! Proč kašle na doktory, když bojoval s leukémií? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
64 fotografií