Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hnus! Slavný rybář si z mrtvého mláděte žraloka udělal bong. Rozčílil všechny své fanoušky

Autor: DH - 
5. února 2019
06:00

Na sociálních sítích koluje šokující video, na kterém australský rybář pomocí mrtvého mláděte žraloka kouří marihuanu a v pozadí mu hraje populární píseň Baby Shark. Snímek vyvolal mezi veřejností hotové šílenství.

Kruté a nelidské. Tak lidé hodnotí video uživatele Fried Fishing. Jedná se o mladíka z Austrálie, který se živí rybolovem a na svém facebookovém účtu zveřejňuje různá šílená videa s rybami, na jednom se třeba nechá do prsou kousnout od nebezpečného australského okouna. To, co umístil na web nedávno, ale překročilo všechny meze.

Na snímku, který některé sociální sítě zablokovaly, muž používá mrtvé mládě žraloka jako takzvaný bong, pomůcku na kouření marihuany. Jeho část na zapalování má žralůček zaraženou v týlu hlavy a náhubek na šlukování zase přímo za typickou hřbetní ploutví ve tvaru trojúhelníku.

Aby toho nebylo málo, v pozadí celého videa hraje píseň Baby Shark, která díky svému návykovému videoklipu a textu pobláznila téměř celý svět. Velké oblibě se těší především u dětí. V tomto snímku má ale mnohem morbidnější roli.

Účet mladého muže na sociálních sítích sleduje přes 21 tisíc odběratelů a video má na jeho účtu přibližně 54 tisíc zhlédnutí.

PavelSki ( 5. února 2019 08:49 )

Zanedlouho uvidíme, jak si dal trošku větší žralok na svůj účet facebooku, video ze svého oběda

Taurus70 ( 5. února 2019 06:30 )

Posmrtna ucta by mela byt k jakemukoliv tvoru ne jen k cloveku i kdyz i tam se tato hodnota prudce snizuje a verim ze panu rybari se tento vysmech vrati i s uroky😦

Zobrazit celou diskusi