Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Chlapec (3) střelil těhotnou maminku do obličeje: Žena bojuje o život

Za dveřmi tohoto domu k neštěstí došlo.
Za dveřmi tohoto domu k neštěstí došlo.  (Autor: Reprofoto TV Kiro 7)
Autor: shp - 
5. února 2019
14:45

K nesmírnému neštěstí došlo v americkém Washingtonu. Zatímco maminka (27) v pokročilém stadiu těhotenství sledovala televizi, její tříletý synek našel nabitou zbraň. Přitom, jak si s ní hrál, pistole vystřelila. Kulka zasáhla jeho matku do obličeje. Jestli žena přežije, je nejisté.

K incidentu došlo podle místní televizní stanice Kiro 7 v sobotu krátce před pátou hodinou odpolední. Podle seržanta Ryana Abbotta z kanceláře šerifa přesunul otec dítěte zbraň blíže k posteli poté, co z venku slyšel podivné zvuky.

Chlapec našel nezabezpečenou zbraň a sebral ji. Než si toho někdo všiml, ozval se výstřel. Matka byla postřelena do oblasti obličeje,“ prohlásil policista a dodal, že žena v osmém měsíci těhotenství je v přímém ohrožení života. „Chlapec tím bude zasažen na celý život,“ uzavřel prohlášení o tragédii.

Policie se případem zabývá i nadále, protože podle zákona musí být každá, i legálně držená, zbraň zajištěná. V tomto případě navíc existuje podezření, že pistole patří některému z příbuzných otce chlapce.

antismejd ( 5. února 2019 15:04 )

nesmírné neštěstí....to je fakt k popukání. kult zbraní v té podivné zemi ,která se jmenuje USA,prostě zákonitě vede k těmto takzvaným neštěstím...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání