Aby v domě kousek za Prahou nebyla sama, pořídila si pejska, dnes už 15 měsíčního Edu. „Manžel nikdy psa nechtěl. Kdyby viděl, jak tu s Edou válčím, asi by se smál,“ svěřila se Heidi Janků, která se psem často sedává na sedačce s výhledem do zahrady.

Zatím péči o dům zvládá v rámci svých sil. Žárovku si vymění, hřebík přitluče, když je třeba, pozve si odborníky. Jen některé věci se jí přihodí jen tak, jako by jí Ivo Pavlík, jak říká, zkoušel.

„Posílá mi různé zkoušky. Třeba mě nabádal, abych zavírala na zahradě vodu. Vždycky jsem si říkala: ‚No jo, pan učitel'. Tři měsíce po jeho smrti se mi povedlo vytopit garáž. A další věc. Vysoušela jsem garáž a v tom teple mi v autě bouchla láhev s džusem. Na bílý vnitřek, kousky dužiny byly všude a ten smrad,“ přiznala zpěvačka s úsměvem na rtech.

To ovšem není jediná nehoda, co se jí stala. Dokonce propálila drahý stůl. „V bytě nesměly hořet svíčky, na to byl manžel hodně opatrný. Letos na Nový rok jsem si rozsvítila všechny svíčky i v takové kovové dóze na stole. A najednou cítím spáleninu. Podívám se na stůl a on fakt hořel. Stůl za dvacet ‚litrů‘ a má uprostřed vypálený důlek. Věřím tomu, že tyto zkoušky mi posílá Ivoš, abych byla obezřetná a případně se zocelila,“ svěřila se Janků, která má před sebou plno koncertů s kapelou HeidiBand, kterou dali dohromady se synem svého manžela a Věry Špinarové (†65) Adamem Pavlíkem.

VIDEO: Heidi Janků: Poskytla azyl unesenému synovci s tatínkem!

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků: Poskytla azyl unesenému synovci s tatínkem! David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
35 fotografií