Hvězda primácké Partičky a oblíbený účastník poslední řady StarDance …když hvězdy tančí Richard Genzer už překročil padesátku, a sám si moc dobře uvědomuje, že to už zkrátka není to, co bývalo. Nad fotkou, na níž mu bylo osm let, si může leda povzdechnout. Nad snímkem, kde je mu čerstvých osmnáct, si ovšem musí rvát vlasy. Vypadal totiž tehdy málem jako model!

„Tak tohle je peklo. Rok 1984. Asi nám doma někdo ukradl jídlo,“ napsal pohnutě k černobílé momentce, na které stojí rozesmátý štíhlý mladík oblečený jenom v teplákách u zdi a v pravici drží běžky. Jediné, čím připomíná současného Geňu, je snad jen čupřina tmavých kudrlinek nad čelem. „18 let. Není jediná vráska, tělo jako žula. Dneska pudink jak v ksichtě, tak po těle,“ dodal se svým typicky sžíravým smyslem pro humor.

Čas se zkrátka nedá zastavit – a je moc dobře, že s ním populární komik nebojuje plastickými operacemi, ale životním stylem. Před nějakou dobou se totiž rozhodl zbavit nadbytečných kil, která nabral od dob, co vystupoval s taneční skupinou UNO, případně kdy křepčil na pódiu Kongresového paláce v roli darebáčka Nicka ve veleúspěšném muzikálu Dracula. A jakmile shodil „vanu“, neskutečně omládl!

VIDEO: Podle Genzerovy tanečnice ze StarDance nebylo dobře, že měl za sebou taneční zkušenosti!

Video
Video se připravuje ...

Genzerova tanečnice ze StarDance: Je nevýhodou, že byl tanečník! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
37 fotografií