Online chat
Dostanu něco k Valentýnu?(Majka)
Foto
K Valentýnu dostanete modrou růži nebo i nového chlapa, tímto se s vámi loučím, děkuji vám za otázky, které nebylo možné všechny zpracovat, pokud se na vás nedostalo můžete se mi ozvat i na mail ladakartar zavináč seznam tečka cz. Byl jsem rád, že jsem vám mohl dnes odpovídat.
Milý Láďo , prosím o vyjádření vašich kartiček o vztahu s kamarádem 64 let , já 70 let . Vydržíme spolu nebo je tady na obou stranách ještě někdo jiný s kým "dožijeme" . Moc děkuji , naviděnou v TV . Děkuji(Eliška)
Foto
Podle karet máte vy jeho více ráda než on vás, ale dá se říct, že zvláště v sedmdesáti letech láska prochází žaludkem. Zkusila jste se někdy zamyslet na otázkou, co hezkého pro vás váš kamarád v poslední době udělal? Je možné, že vy děláte pro něho víc než on pro vás, ale v kartách rozhodně není, že by se vám do vztahu dostali jiní "adepti" na lásku či na kamarádství, takže doporučuji komunikaci a snažit se všechno si rozebrat a vysvětlit.
Dobrý den Láďo, s manželem (býk) žijeme dva roky odděleně, ráda bych se zeptala, zda je ještě šance, že se dáme dohromady dohromady. Nebo zda se objeví v mém životě jiný muž. Moc Vám děkuji. Krásný den. Dáša (rak)(Dáša)
Foto
Podle karet byste se mohli tolerovat a respektovat navzájem, můžete být přátelé, ale nikdy to nebude vztah, po kterém toužíte. Na otázku, jestli se může objevit jiný muž karty řekly, že ano, ale je to čistě na vás a na vaší úvaze, co bude pro vás lepší. Pokud ale budete dávat svou energii do současného vztahu, tak i když nebude fungovat podle vašich představ, bude brzdit vznik nového vztahu.
Dobrý den,chtěla bych zeptat ,mám přítele 4roky se známe ,před 2lety si našel mladší přítelkyni .se kterou žije ,chodí za mnou spime spolu ,řiká že mě miluje, budeme jednou spolu nebo zustane s ní ,ona by chtěla aby si jí vzal,podle mě ho jen využívá potřebuje penize ,Marcela(Marcala)
Foto
Tady se jako první objevuje otázka, co vašemu příteli nebo spíše "příteli" vlastně chybí? Nic, ale pro vás to nemá smysl, čili rada zní, jděte od toho a zkuste si najít někoho jiného - a budete o hodně spokojenější. On zneužívá vaší dobroty, protože si to může dovolit.
Váženej Pane Láďo,skoro rok jsem nebyla venku,chci vědět,kdy se konečně dostanu ven někam pít.Vod Srpna 2017 do Května 2018 se mě dařilo hodně chlastů bylo moc,chci vědět,kdy chlastů bude moc,,a kdyby jste mě chtěl kontaktovat na email tak: leden-pavlickova@seznam.cz,děkuju :) (Pavlína Pavlíčková)
Foto
Pavlíno, neměla byste se podívat pozorně do zrcadla a zamyslet se sama nad sebou, protože problém je ve vás - vy tvrdíte, že chcete něco, co sama nechcete. To není urážka, to je myšleno dobře. Budete muset na sobě trochu nebo i více zapracovat a všechno se začne měnit k lepšímu.
Dobrý den, Láďo. Moc by mne zajímalo, jak se s muzem jménem Petr (znameni panna, nar.1975) bude dál vyvíjet nas vztah (Lenka,1985,znamení panny). Vidíte mezi nami sanci na vztah nebo budem jen kamaradi nebo to nikam nepovede? Mám jej hodne rada a nekdy mu ne uplně nerozumím... Děkuji a přeji hezký den. (Lenka)
Foto
Podle karet to bohužel nemá smysl, snažit se ve vztahu pokračovat, jen byste se navzájem trápili. Můžete zůstat kamarádi nebo dobří známí, ale na skutečný perspektivní vztah to nevypadá. Takhle se jenom zdržujete a blokujete navzájem.
Dobrý den Láďo, žijí již dlouhou dobu s přítelem, který mě poměrně dost psychicky týrá, rád se napije a stále prudí. Již několikrát jsme se dohodli že se odstěhuje, nikdy to ale neudělá, já tak nemám šanci začít nový vztah, protože jsem vlastně zadaná, už pět let spolu nežijeme ani intimně, koukněte prosím do karet, zda se mi to povede letos vyřešit a jestliže ano, tak jestli to přežiji po finanční stránce. Děkuji (Marcela)
Foto
Podle karet to vašemu současnému, občas opilému příteli docela vyhovuje, má kde zadarmo bydlet a vůbec mu nevadí, že vás vlastně okrádá o čas a o kus života. Jakmile budete tvrdší než on, tak nad ním zvítězíte, pokud je on přihlášený na bydlení, tak byste ho musela odhlásit, pokud není přihlášený k pobytu, tak ho jednoduše můžete vyhodit a nechat vyměnit zámky. Pokud byste se v tom nevyznala, tak pomůže porada s právníkem, ale jinak než tak trochu násilím to nepůjde. S partnerem, který pije se nikdy nedomluvíte.
Ahojky Ládíku,chtěla bych se zeptat na moji dceru ohledně jejího vztahu s přítelem,jestli bude tento vztah pokračovat, děkuji s úctou k tobě Jita 😇😇😇😍(Jitka)
Foto
Vztah s přítelem vypadá trochu komplikovaně, jsou tam problémy, ale pokud budou mít vzájemnou oporu v lásce, potom vztah bude pokračovat, čili opět doporučuji komunikaci, všechno si vyříkat, všechno si vysvětlit a pokusit se vše řešit.
Milý Ladislave, Loňský rok byl pro mě náročný po zdravotní i vztahove stránce. Mohla bych vědět, jestli se manžel nastehuje zpátky domů a vztah bude pokračovat? Moc děkuji za odpověď. (HANULE)
Foto
Karty říkají, že nejlepší by bylo na manžela zapomenout a vydat se na další cestu bez něho.
Dobrý den, budu mít ještě jedno dítě(třetí) s manželkou...je starší, co nejdříve? děkuju tomáš(tomas)
Foto
Karty necítí potřebnou energii, je možné, že se i někdo blízký toho dítěte bojí, je to prostě natolik složitější, že zřejmě to dopadne tak, že třetí dítko budete posléze řešit jinak než těhotenstvím za každou cenu.
Dobrý den Láďo. Mám prosbu. Zajímalo by mě zda v brzké době skončí mé finanční problémy (exekuce), zda překročí vztah s kamarádkou Terezou 1988 v něco více a zda najdu lepší zaměstnání. Předem děkuji za Vaši odpověď.(Zdeněk 1983)
Foto
Finanční problémy skončí ve chvíli, kdy získáte nad věcí takzvaně přehled. Splácet budete muset, dluh budete řešit pomocí jednotlivých splátek, které si domluvíte tak, aby to bylo řešitelné a budete mít tuto starost z krku, i když to můžete splácet i několik let - a s kamarádkou Terezou to vypadá velmi dobře, čili z toho může být i zajímavý a přínosný vztah.
Krasny den Ladicku 😘,chteka bych se zeotat jestli se tebto rij seznamim s muzem, se ktetyn by bylo mozne partnerstvi. Jsem jiz delsi dobu sama. Nenam nejak stesti. Děkuji 😀. Nar. 22.2.1967(Lara )
Foto
Podle karet by bylo dobré, kdybyste se nyní soustředila spíše na možnost nové práce a při řešení této otázky vám přijde do cesty i nový partner.
Dobrý den pane Láďo, ráda Vás vidím, budu stále pracovat v sociálních službách? vydržím jak dlouho? mám si hledat jinou práci, nelíbí se mně vztahy na pracovišti jsem z nich unavená. Mám důchod velmi nízký, proto se snažím vydržet jsem nar. 11.2.1957 děkuji moc za odpověď.(Radomíra)
Foto
Podle karet se můžete trochu zamotat do své životní situace, když nebudete řešit svoji práci, ale práci jiných, když se soustředíte pouze na svoji práci a budete se ji snažit vykonávat dobře a poctivě, přijdou vám do cesty i zajímavé náhody, z nichž jedna vám do cesty přinese i to, co by se dalo označit jako pracovní zlepšení.
Dobrý den Láďo, nar.17.4.1974chci se prosím zeptat na práci pečovatelky v Rakousku.Kdy se mi naskytne nová rodina ,bude to pán či paní a jak v této rodině budu spokojená a práce bude dlouhodobá?Je tam i možnost nalezení dlouhodobého vztahu? Děkuji Lea(Lea)
Foto
Pokud jste se rozhodla tuto práci najít a vykonávat z lásky, dostanete se do dobré rodiny, partnera bych vám ještě nedoporučoval řešit, potom je možné, že se dožijete ještě nějakého překvapení, ale mělo by být spíše příjmené než neříjemné.
Dobrý den,prosím o věštbu a radu. S přítelem jsme spolu 7 let, ze vztahu máme syna,kterému bylo 5 let.Delší dobu to mezi námi hodně skřípe,partner mě par krát podvedl a já už s ním setrvávám jenom k vůli synovi.Jakým směrem se náš partnerský život ubírá? Zůstaneme spolu,anebo se rozejdeme?Já ho už nemiluji a zřejmě,ani on mě ne .Děkuji Vám za výklad,B.(Barbora)
Foto
Karty nejsou moc dobré, spíše bych řekl, že nejlepší by pro vás bylo, kdybyste tento vztah ukončila, osamostatnila se v tu chvíli je hodně pravděpodobné, že přijde jiný partner, se kterým budete spokojená, takhle jste ve vztahu jako ve vězení. A hlavně musíte věřit tomu, že se posunete dál, to energeticky hodně pomáhá, prostě to zkuste.
DOBRÝ DEN PAN PANE LÁDO PROSÍM MOC O ODPOVĚD.JSEM INVALIDNÍ.BUDU MÍT 2019 ZMĚNY STĚHOVÁNÍ FINANCE.NAJDU PŘÍTELE.MOC DĚKUJI 1.5.75 SNAD BUDU MÍT ŠTĚSTÍ.KLÁRKA(KALUŠ)
Foto
Tak, stěhování není zatím vidět, financi si budete muset hlídat a přítel přijde, objeví se, ale bude to spíše kamarádský vztah, více si od toho tento rok neslibujte.
Dobrý den měla bych takoví mali dotaz už více jak rok mám někoho rád myslela jsem si že on me taky má rád on je ženatý a já jsem vdaná mám ho ráda ale nikdy jsem mu nedala najevo iny to nepoznal jeho data nar.1.7 1989......ja 27.9.82(Elena)
Foto
Na tento vztah si dejte pozor a raději běžte od toho, mohlo by vám to ublížit a jemu taky.
V práci máme velké změny, bude to pro nás lepší? Děkuji a mějte se krásně! (Hana )
Foto
Karty říkají, že změny bude řešit vedení, pro vás nyní platí jen to, že se cítíte v práci dobře a že vyděláváte peníze. Déle vám to potom vydrží.
Zdravím, do kdy budu mít vyřízené dědictví? Díky Leňa(Leňa)
Foto
Na to by bylo nejlepší vzít si dobrého právníka, něco nebo někdo to tam zdržuje a nebude to jen tak samo sebou.
Zdravím Vás Láďo,těší mě,že se objevil nový "věštec" vítám Vás!! Chci se zeptat na můj jaksi divně zamotaný milostný život. Mám přítele se kterým se scházíme 1 a 1/5 roka,cítím,že jemu jde spíše o flirt resp. jenom o sex,prostě žádný posun.Dokonce jsi myslím,že je ženatý(on to ale popírá) Objevil se nový muž se kterým si zatím jenom píšu a aby toho nebylo málo, začal se mi dvořit muž o hodně mladší.Zajímalo by mě který je ten nevhodnější?Mějte se krásně,děkuji za případnou odpověď,Pavla(Pavla)
Foto
Je to docela zajímavé, protože karty jsou nejlepší pro onoho muže, který je o hodně mladší. Takže ten by se v současné době ukazoval jako nejlepší.
Milý Lado, co čeká moji dceru Janu nar. 27.11.90 v partnerském vztahu .Bzde nějaká změna?(Mamka)
Foto
Karty mluví o jakémkoliv vztahu, který se bude týkat vaší dcery Jany tak, že všechno bude záležet na komunikaci, takže nic špatného ji nečeká, ale také nic obzvláště dobrého, všechno bude záležet na ní. Když bude cítit, že má vedle sebe někoho, kdo za to bude stát, tak prostě komunikovat, komunikovat a komunikovat a v rámci komunikace ať se naučí mluvit a diskutovat a nebude toho litovat. Kdyby si chtěla něco "vymlčet", tak to nedopadne moc dobře.
Dobry den, chtela bych se zeptat, co me letis čeká v oblasti financí. Zda už bude lip, Jak se me bude dařit v manželství a jestli me čeká neco pěkného. Jana 15.1.68,23:45(Jaba)
Foto
Ve financích by mohl být trochu problém, když budete zbytečně utrácet, ale jinak by mělo být všechno v pořádku, pro uklidnění karty doporučují cestovat a užívat si života, na to by zase peníze být měly. V manželství půjde hlavně o domluvu s partnerem, na to karty říkají, že se domluvíte, neměly by být zbytečné komplikace.
Dobrý den, loni jsme se rozešli s partnerem, našel si novou slečnu, a já s dětmi se stěhuji za týden do nového bytu. Chtěla bych vědět, zda sami vše zvládneme, finančně, zda děti budou s touto změnou ok, zda se s nimi jejich otec bude vídat (jeho nová slečna má též děti a nyní více času tráví s "novou" rodinou, než se svými dětmi) a taky se chci zeptat trochu sobecky na sebe, potkám letos lásku? děkuji a přeji hezký den. M(MaM)
Foto
Změna jako taková, v jejímž víru jste si již ocitli, vypadá celkově docela dobře. Karty tomu dávají rok a půl, ale jakmile se objeví nový muž, partner pro vás, budou vám lidé z minulosti dělat problémy. Zřejmě by to chtělo být v dobrém spojení se sociálkou, abyste věděla, na co na všechno máte právo a co všechno můžete z nové situace "vytěžit", potom to vše dopadne pro vás dobře. S bývalým partnerem to už znamená pro vás totální konec, energeticky nemusí všechno souhlasit, mohou se z vás stát i částeční nepřátelé, bude to chtít co nejdříve si postavit určité mantinely, které budou obě strany dodržovat a uznávat.
Zdravím pane Láďo, mám dotaz jak dopadne náš "spor" ohledně nedodělaného mobilního domu a vrácení části peněz /má to již exekutorka/. Moc díky a pěkný den Marsel(marsel)
Foto
Podle karet to vypadá na běh na dlouhou trať a rozhodně to bude chtít dobrého právníka, sami to nevyřešíte. Firma, která vám dodala nedodělaný mobilní dům či domek, tak nemá peníze, ale vyřešit by se to dalo, ale s právníkem.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na syna, jak se mu bude dařit finančně a jestli se obnoví vztah s otcem. Děkuji. Mamka(mamka)
Foto
Karty dávají vašemu synovi zhruba tak rok na srovnání vztahů s otcem a co se týká financí, není to v osudu, spíše se ukazuje, že pokud má nějaké finanční potíže, tak si za to v současné době může sám. Naučí se hospodařit a všechno bude lepší, to už ale není "hra osudu".
Zdravím Vás, Láďo, chtěla bych se zeptat- mám nastoupit do nové práce, která se mi naskytla a budu spokojená a zvládnu ji? A co se týče vztahů, co dál....Děkuji Michaela(Michaela( Váhy))
Foto
Nová práce vypadá dobře, takže se do práce klidně pusťte, vztah se objeví taky, ale neměl by být z pracovní oblasti.
Dobrý den, prosím Vám podaří se mi brzy otěhotnět?A popřípadě zdraví? Moc děkuji věra (19.4.79)(vera)
Foto
V zásadě se dá říct, že ano, podaří, ale karty současně říkají, že byste měla jít k lékaři a ujistit se, že bude všechno v pořádku. Určitou roli by zde mohla hrát i psychika.
Dobrý den, chtěla bych vědět, co mě čeká v nejbližší době. Děkuji za Váš čas (Zdena)
Foto
Podle karet jste "zaseklá" v určité situaci, ve skutečnosti máte kolem sebe dost zajímavých nabídek, které nevnímáte nebo si jich nevšímáte, důležité je, že vás nečeká nic negativního, dávejte si pozor na chlapy, kteří vás mohou doslova obalamutit a tomu se právě vyhnete tím, že budete na případné nové vztahy pohlížet kriticky, prostě s určitou opatrností.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dceru. Je po nešťastném rozchodu, teď je sama a nikoho zatím nemá. Potká toho pravého na vztah a kdy? (21.5.1991). Děkuji mamka(mamka)
Foto
Podle karet by vaše dcera nyní měla být určitou dobu sama. Teď ještě má v sobě onu nešťastnou energii z toho vztahu, který jí nevyšel a dokud tuto energii bude mít v sobě, tak bude nešťastná. To se samozřejmě zlepší, ale dávám tomu tak rok.
Dobrý den.Prosím, čeká mě ještě vůbec plnohodnotný a láskyplný vztah?Děkuji Lenka nar.14.3.1970(Lenka)
Foto
Tady to bohužel vypadá tak, že vy sama nejste přesvědčená o tom, že takový vztah najdete, takže dokud budete v zajetí tohoto přesvědčení, budete uvízlá v současné situaci. První by to asi chtělo, abyste si sama pro sebe uvědomila jaký vztah chcete a dovedla ho i přesně popsat. Potom je možnost, že se vše změní a vztah, který si budete vizualizovat se splní.
Dobrý den, jak to dopadne mezi mnou a mužem. Jsme už přes 3 roky v kontaktu na dálku, párkrát jsme se sešli. On 1966, já 1962. Děkuji(Ema)
Foto
Karty to vidí poněkud kriticky a já osobně vztah na dálku neuznávám. Karty vám vzkazují, že skutečný vztah byste měli, kdybyste spolu vstávali a chodili spát, takže tuto formu vztahu si můžete nechat, dokud vás to bude bavit, ale dál to nepovede.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdy potkám muže na vztah. Jsem už 7 let rozvedená a zatím jsem ho nepotkala. Děkuji Eva (27.7.1962)(eva)
Foto
V kartách se objevují dobré karty na peníze, máte zde hmotné zajištění a nové pracovní možnosti, všechno vypadá super a dobře, ale nejste si jistá v těch vztazích, je tedy i docela dobře možné, že si ani nejste jistá, co byste od života požadovala, jakého muže chcete, jak by měl vypadat, jaké by měl mít vlastnosti a to všechno jsou otázky, které si potřebujete sama pro sebe probrat, abyste se z této situace dostala. Potom byste mohl zvládnout nalezení muže na vztah vyřešit během tohoto roku.
Hezky den Vam preji,co zajimaveho me ceka tento rok?Dekuji.(Marta)
Foto
Ve vztazích to nebude nic zvláštního, pracovně se dá říct, že karty vidí stabilitu, ale to není ani vyhazov, ani postup, prostě stabilita, ve vztahové rovině, pokud chcete potkat někoho speciálně zajímavého, tak to v kartách rovněž není, čili by se vše dalo pojmenovat jako dlouhodobá stabilita, ale ani ta sama o sobě není nic špatného. Pokud budete něco chtít ve svém osudu změnit, chtělo by to více sebevědomí a více si věřit.
Dobrý den Láďo,mohl byste mi prosím říct,kdybych si mohla najít lepší zaměstnání a i post,včetně lepších financí?Děkuji a přeji hezký den.1.8.92(Marta)
Foto
První informace z karet zní, že ještě nemáte odcházet z práce, pokud by k tomu došlo, tak nejlepší by to bylo až příští rok 2020, teď určitě ne, teď byste svého kroku litovala a nebylo by to ono.
Dobrý den pane Láďo,seznámila jsem se,zatím po telefonu,s mužem který mi hodně imponuje ,je jeho zájem opravdový?Budeme mít budoucnost spolu žít?Díky za odpověď.(Ivanka)
Foto
Může z toho být vztah, ano, karty to potvrzují, ale bylo by dobré, zvláště zezačátku nedávat do toho všechno, nechat si nějakou rezervu, ale jinak to vypadá docela dobře.
Dobrý den,mám k vám prosbu jak dopadne vztah dcery nar.8.2.1984 s přítelem jestli se dají dohromady a když né co jí čeká v letošním roce.Jsem z toho smutná nemá štěstí na kluky a dočkám se někdy vnoučátek.Syn nar.5.7.1989 moc děkuji za odpověď.(Mamka)
Foto
Karty říkají, že všechno, co se týká vztahů a lásky, tak si z velké části dělá vaše dcera sama. Karty nemá zase až tak špatná, zřejmě by bylo dobré, kdyby začala v tomto smyslu trochu pracovat na sobě, celkově by se dalo říct, že jak to s ní vztahově jde občas nahoru a občas dolů, že právě nyní prožívá spíše tu horší fázi, ale od konce května by to všechno mohlo být zase lepší. I tady by bylo lepší, nedávat svou energii do mužů, ale sama do sebe, něco si koupit, jet na dovolenou, občas si něco zajímavého dopřát nebo jet s mamkou na dovolenou, i to by jí pomohlo, pokud se bude snažit "převychovávat" chlapy, tak je to škoda energie.
Dobrý den,může být člověk šťastný když má dluhy?(Eva)
Foto
Takhle - zeptal jsem se karet, jestli byste mohla být šťastná vy sama, kdybyste měla dluhy - a ejhle, karty řekly, že ano.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat ne jeden problém--bydlím v rodinném domě už 25let a majitel je můj švagr,teď jsme se trochu pohádali a švagr chce abych se odstěhovala a já nemám kam,je mi 70let,tak bych chtěla vědět,co říkají karty děkuji za odpověď(Marcela)
Foto
Je to trochu komplikovaná sitauce, protože to záleží na mnoha okolnostech, které se budou řešit. Pokud budete mít nebo už máte nájemní smlouvu, tak by to pan švagr měl dost složité, kdyby se vás chtěl zbavit, ale rozhodně to bude chtít vzít si právníka, zatím je budoucnost pro vás takříkajíc otevřená, ale cesta s právníkem po boku bude pro vás ta nejjistější.
Dobrý den chcela by som sa opytat,či otehotnim tento rok.Já 21.5.1988 a priatel 20.1.1980.Dakujem za odpoved (Janna)
Foto
Na to se dá říct celkem jednoduš - ano. Čili tento rok otěhotníte.
Dobrý den pane Láďo, proběhne změna ve firmě, ve které pracuji, bez problémů? Děkuji velmi za případnou odpověď. (Jitka)
Foto
Ano, vypadá to docela zajímavě, změna bude a budou i komplikace, ale nakonec, když se přes to všechno dostanete, tak vám to v konečném efektu dost pomůže a budete spokojená. Karty současně říkají, že o práci nepřijdete.
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,jaký má naše rodina očekávat tento rok.Děkuji(Iva)
Foto
Takže to vypadá docela dobře, karty jsou dobré a slibují, že budete mít vše, co se týká hmotného zabezpečení, budou i peníze, z osudového hlediska nebudou ani žádná náhlá onemocnění, úrazy nebo nehody, ale pozor na rodinné hádky.
Dobrý den, prosím, potkám již partnera pro založení rodiny? Jana(Janča)
Foto
Je to trochu složitější, protože karty říkají, že rodině bude, dítě bude, ale toho partnera tam moc jasně nevidím, čili se může stát i to, že budedte mít dítě a buddete mít i v jistém slova smyslu rodinu, ale nebudete mít partnera. Co můžete udělat proti tomu, aby se to nestalo - musíte toho mužského pořádně poznat, je to sice trochu časově náročné, ale je to jediné řešení, jak byste se této "věštbě" mohla vyhnout.
Co me ceka v tomto roce vztah (Iveta)
Foto
Stručně se dá říct, že do deseti až dvanácti měcíců se u vás objeví minimálně dva muži, budete se ale muset sama rozhodnout, které z nich si zvolíte, a postupovat opatrně, neslibovat hned lásku. A vztah nakonec bude.
Ahoj Ládo prosím můžeš mi vyložit co mě čeká tento rok a vlastně i další roky jestli vyjdou mé přání i prosby děkuji a naschledanou Jana nar.16.7.1976(Jana)
Foto
Ve vztazích to bude tak trochu nahoru dolů, pozor si dejte i na psychiku, nebezpečí vám z hlediska osudu nehrozí žádná. Co se týká přání, tak vyjdou, když nebudete tlačit na pilu, nic proti vám nestojí, v podstatě byste si největší překážky před sebe stavěla sama.
Dobry den, chci se zeptat na moji bezprostredni budoucnost do trech mesicu... Co je prede mnou? DEKUJI(SAGALI)
Foto
Můžete pracovat, můžete cestovat, ale cokoliv, co by se týkalo změny v rodině, tak na to by bylo dobré si dávat pozor, je v kartách cítit určitá negativní energie, která se týká rodiny. Věnujte se práci, věnujte se sobě, to bude to nejlepší řešení.
Dobrý den, pane Láďo prosím o výklad - čeká někde na dceru konečně "chlap", nebo neomylně sáhne po někom, kdo ji zase psychicky odrovná? A co čeká vnučku, která má problémy s finanční morálkou - je někde naděje, že se jí "rozsvítí"? Mám je moc ráda, ale deptají mě ty jejich "problémy", které snad nejsou úplně zásadní, ale mohou je zničit?. Moc děkuji (mamka a babička)
Foto
S tím "ideálním" chlapem to vypadá zatím dost nejistě, spíše by se dalo říct, že by bylo lepší, kdyby zůstala sama, navrhoval bych období nejlépe tak kolem sedmi měsíců a snažit se pracovat na sobě, potom se to vyřeší, takže je to taková záležitost asi tak do konce tohoto roku, jinak s tou finanční nekázní vaší vnučky, tam by se to dalo řešit pouze s použitím síly, prostě aby se k těm penězům nedostala nebo aby to, co utratí, musela opět vydělat.
Dobrý den , nestojí mezi mnou a manželem jiná žena já 5.5.1969 manžel 8.4.1972. Děkuji (Alena)
Foto
Ano, bohužel to tak vypadá, ale musíte celou situaci řešit opatrně a s citem. Nejlepší by bylo s manželem si upřímně promluvit a hlavně ho nezatracovat, kdyby se ukázalo, že nějaká žena (spolupracovnice) tam bude.
podaří se mi tento rok zhubnout a zlepší si mi zdraví(Jiřina)
Foto
Můžete se pustit do zdravé výživy, tak, jak to tělo potřebuje a tím asi uděláte všechno, co pro to můžete udělat. Hlavně si dávejte pozor, abyste správně odhadla, co pro vás bude znamenat zdravá výživa, chtělo by to poradu s dietologem a připravte se na to, že to nebude jednoduché.
Dobrý den pane Láďo - já, manžel a jeho přítelkyně. Vše už je definitivně rozhodnuto, změnu nečekám. Ale stejně, co nás čeká a co nemine. Čeho se mám obávat a je tam i snad naděje na něco lepšího? Děkuji za výklad(Jana)
Foto
Nejlepší pro vás bude, když onoho muže, který byl vaším mužem totálně pustíte a už o něho nebudete bojovat, ani se snažit. Nyní se zaměřte sama na sebe, starejte se o sebe, investuje do sebe, musíte prostě něco pro sebe udělat, to vám vzkazují karty, nechte si pravit vlasy, něco nového si kupte a budete se divit, když se budete cítit krásná, jak se vše rychle vyřeší k vaší spokojenosti.
Dobrý den, Ladislave. Zajímalo by mě, jak dopadne můj milostný trojúhelník. Bývalý přítel zmizel jako spadené listí. Děkuji.(Blíženkyně)
Foto
Dalo by se říct, že milostný trojúhelník už je v podstatě vyřešený, přítel zmizel a už se neobjeví - a ruku na srdce, buďte ráda, že odešel.
Dobrý den, pane Láďo, rozhoduji se nad změnou práce se zohledněním na vztah s Jirkou, 2.10.1969 kvůli možnému stěhování k němu, mám více možností - zůstat ve stávající práci nebo jít pracovat tam, kde bych to měla kvůli dojíždění snadnější, čili zůstat v Praze nebo jít třeba do Roztok? Je výhledově ten vztah perspektivní, mám udělat rozhodný krok, bude to změna k lepšímu? Moc děkuji, Katka, 21.9.1975.(Katka)
Foto
Lepší pro vás bude, teď v současné době a do pěti měsíců určitě, se nestěhovat, zůstaňte tam, kde jste. Jinak si ublížíte a budete toho litovat.
Dobrý den,kdy dcera pouzna toho spravneho muže a dokonči školu je v 2.ročníku(pokračuje v doktorské studiu) 24.6.1991 a její zdraví. Popř. bych se zeptala na mé zdraví 1.5.1954.Děkuji (Jana)
Foto
Studium dodělá určitě, ale u toho "správného muže" ještě mohou být komplikace, ať to prostě nebere na vědomí tak, jako tu školu. Nejdříve škola, potom vztah.
Dobrý den, pane čaroději. Máme ještě zkusit komunikovat s leteckou společností a máme naději, že dostaneme kompenzaci za zpožděný let, kterou nám dluží ? Martin(Maty)
Foto
Pokud budete mít dobrého právníka, dopadne to pro vás dobře, pokud si vezmete špatného právníka, budou potíže a možná i nic nedostanete.
Dobrý den, Láďo. Co mě prosím Vás čeká letos v milostné oblasti, rýsuje se nějaký vážnější vztah ? Díky !(Blíženkyně)
Foto
Láska je tady stoprocentně, musíte si jen uvědomit, jakého chlapa chcete mít (aby si mě vážil, aby mi rozuměl atd...) pozor si dávejte na hádky, žádné konfrontace, vysvětlování a spory, v tom byste se utopila. Jinak to ale vypadá, že do jara by se mohl někdo zajímavý a "použitelný" objevit. Pomohla by trochu pomohla práce s energiemi, například je zajímavé a užitečné koupit si květinu a dát si ji doma do vázičky, je to taková magie, která se dá použít a je i příjemná.
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat, jak se bude vyvíjet dále můj pracovní život či jaké kroky ke spokojenosti učinit ? Moc děkuji.(Tereza)
Foto
V práci budete pokračovat, ale měla byste si dávat větší pozor na zdraví, abyste si neubližovala třeba i tím, že se budete projevovat jako workoholik.
Chcela by som pomoct a poradit ako dalej mam tazky zivot som zaneprazdnena a stale sa niecoho bojim (Michaela lackova)
Foto
Musíte si uvědomit, co opravdu od života chcete a co chcete dál. Vědomí vám něco řekne, ale podvědomí řekně něco jiného. Na strach pomáhá většinou práce, ale teď jde o to, jestli chcete pracovat nebo jak to se svou prací máte. Prostě bych vám doporučil, najít si v životě cíl, tady ta práce bude u vás nejdůležitější.