Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejvíc sexy filmy minulého roku? Tyto komedie i dramata jsou nabité vzrušením!

  • 9. února 2019 | 06:00

    Miluji filmy, mají neskutečné kouzlo. Taky máte ráda, když během sledování filmu téměř slyšíte, jak mezi hlavními představiteli praskají jiskřičky napětí? Potom se vám budou líbit sexy filmy z následující selekce.

    Každý film je trošku jiný, najdete tu komedie, životopisné filmy, ale také sci-fi. Láska a vášeň má totiž neskutečné množství podob, takže je filmoví tvůrci mohou zasadit do jakéhokoli žánru. Schválně, viděla jste už všechny tyhle sexy filmy?

  • Padesát odstínů svobody

    Autor: archiv

    Poslední z erotické trilogie, kterou si zamilovala celá planeta. Christian Grey se svými choutkami, které zamyká do červeného pokoje, a Anastazie, kterou zcela okouzlí. Z nezkušené slečinky se nakonec stane paní Greyová. Milostné scény a napětí, to všechno najdete v tomto filmu, který i díky hlavnímu představiteli dokoukáte do konce, i kdyby to byla největší blbost na světě.

  • Dámský klub

    Autor: archiv

    I v tomto filmu hraje hlavní roli kniha o Christianu Greyovi a Anastazii. Když se dámy v knižním klubu rozhodnou ji číst, zcela zásadně to změní i jejich milostné životy. V hlavních rolích uvidíte brilantní Jane Fonda nebo Dianu Keaton. Film vás rozhodně nebude nudit a je to jeden z mála filmů, které otevřeně hovoří o sexu po padesátce.

    Podívejte se na trailer:

    Video se připravuje ...
    Trailer k filmu Dámský klub • VIDEO: bioscop

  • Jak balit holky na mejdanech

    Autor: archiv

    Pokud jste milovnicí sci-fi filmů nebo je vaším oblíbeným autorem Neil Gaiman, potom si nesmíte nechat ujít tuhle komedii. Režisér John Cameron Mitchell natočil film podle povídky výše zmíněného autora. Pojednává o krásné mimozemšťance Zan (hraje ji Elle Fanning), která má za úkol prozkoumat planetu Zemi. Dostáváme se v příběhu do sedmdesátých let v Londýně a jeho umělecké a hudební scény.

    Podívejte se, jaké polohy na rychlovku radí Tarra White:

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Jaké jsou nejlepší polohy na rychlovku ve výtahu nebo restauraci • VIDEO: BPŽ

  • Mary Shelleyová

    Autor: archiv

    Také milovnice historických a životopisných dramat si přijdou na své. Než se Mary Shelleyová proslavila svým románem Frankenstein, žila svůj život způsobem na tehdejší poměry značně nevšedním. Propadla kouzlu básníka Percy B. Shelleyho, který měl manželku a dítě, o panenství přišla na hrobě své matky – a nakonec společně utekli. V hlavních rolích opět Elle Fanning a charizmatický Douglas Booth.

  • Kazišuci

    Autor: archiv

    Český název napovídá mnohé. Jedná se o teen komedii, která pohlíží na ztrátu panenství z pohledu tří dívek. Ty se rozhodnou přijít o panenství na maturitním plese. V dnešní době, kdy na internet dávají lidé ledacos, dozví se o jejich plánu právě díky internetu jejich rodiče. Začíná úsilí rodičů jim to zkazit, semknou se v jeden tým, který se za každou cenu snaží uchránit věnečky nevinnosti svých dcer.

    Podívejte se na film, kde je v hlavní roli vagina:

    Video se připravuje ...
    Trochu erotická, trochu vtipná. Óda na vagínu letí světem • VIDEO: Libresse Sverige

  • Lizzie

    Autor: archiv

    Film je natočen podle skutečných událostí, ke kterým došlo v roce 1892. Lizzie žije s otcem, který je velice přísný a jehož drtivá výchova zanechává na dívce stopy. Když k nim nastoupí nová služebná, vytvoří se mezi dívkami křehké pouto. Film se dotýká sexuálního násilí i něžné lásky mezi dvěma ženami, které pod tlakem událostí zosnují děsivý plán.

  • Neposlušnost

    Autor: archiv

    Fotografka Ronit se vrací na pohřeb svého otce tam, kde strávila své dětství, kde vyrostla – do ortodoxní židovské komunity v severním Londýně. Její způsob oblékání i chování pohoršuje celou místní komunitu. Ronit se setkává se dvěma přáteli, ze kterých se stali manželé. Mezi oběma ženami je evidentně nevyřešené sexuální napětí, které po letech opět vzplane a přináší s sebou další konflikty. V hlavních rolích Rachel McAdams a Rachel Weisz.

  • Hot Summer Nights

    Autor: archiv

    Daniel je náctiletý plachý kluk, který přijede na léto na Cape Cod, kde pracuje na brigádě na benzince. Je na léto v cizím prostředí, bez kamarádů a snaží se nějak zapadnout. Jednoho dne se seznámí s dealerem marihuany a jeho svět se otočí vzhůru nohama. První láska, nekalé obchody, plachý kluk je rázem ten tam a ocitá se ve světě drog a lehkých holek. Jak daleko to nechá zajít? Děj se odehrává v osmdesátých letech.

  • Outlaw King

    Autor: archiv

    Další životopisný film z produkce Netflix, která v poslední době plodí spoustu zajímavých filmů a seriálů. Pokud jste propadla kouzlu pomněnkově modrých očí Chrise Pinea, potom se připravte, protože jako Robert I. Skotský s prošedivělou bradkou vám bude vstupovat do snů. Především do těch erotických; jeho erotické scény s filmovou partnerkou Florence Pugh jsou velice žhavé!

Diskuse ke článku
.