Podle rozsudku Petr D. v letech 2015 a 2016 zneužíval deset holčiček v sedmi různých pražských školkách, jedenáctou pak zneužil na letním soustředění u Strakonic. Dívky údajně před skrytou kamerou líbal, hladil, držel za hýždě a tiskl se k nim svým přirozením nebo prováděl kopulační pohyby. U tří holčiček podle obžaloby zašel ještě dál. Dvěma prý ve svém pokoji na tanečním soustředění prováděl orální sex.

Se třetí dívkou chodil do restaurací, kde vystupovali jako zamilovaný pár, drželi se za ruce, líbali se a Petr D. dívenku oslovoval „královno“, zatímco ona jeho „králi“. Po dobu dvou let s ní navíc prováděl různé sexuální praktiky, které ji postupně cíleně učil.

Zůstávala přes noc

Policie našla v bytě odsouzeného usvědčující pornografická videa, muž se k činům doznal. Obžalovaná žena, která svou dceru pravidelně nechávala u Petra D. přes noc, ačkoliv věděla, že je pedofil, uvedla, že se jím nechala zmanipulovat. Muž ji prý přesvědčoval, že jeho vztah s její dcerou je převážně platonický.

Státní zástupkyně požadovala pro Petra D. nejvyšší možný trest, tedy 12 let vězení. Pro spoluobžalovanou ženu žádala osm let za mřížemi.

Fotogalerie
6 fotografií