Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podnikatel z Liberce rozstřílel auto s rodinou na výletě! Chtěli se jen zeptat na cestu

Podnikatel z Liberce obviněný z korupce: Střílel po rodině, která zabloudila k jeho domu (ilustrační foto)
Podnikatel z Liberce obviněný z korupce: Střílel po rodině, která zabloudila k jeho domu (ilustrační foto)  (Autor: Městská policie Most)
Autor: dce - 
11. února 2019
13:55

Neuvěřitelně vyděšení museli být členové rodiny, která 19. ledna při cestě do hor zabloudila a s autem zastavila v Liberci před domem místního podnikatele. Ten bez zaváhání vyběhl před dům s brokovnicí v ruce a vypálil do předku auta. Muži, který je rovněž obviněný z korupce, za střelbu nyní hrozí až osm let ve vězení.

Nepěkně začal lednový víkend pro mladou rodinu, která svým autem po cestě do Jizerských hor zabloudila v serpentinách nad Starým Harcovem v Liberci. Zastavili před domem se žlutou fasádou, a to byla očividně chyba. Podle informací MF Dnes ze dveří vyběhl muž s brokovnicí a bez otázek rovnou střílel. Zasáhl kapotu a přední sklo.

„Rodina byla v šoku, jediné, na co se zmohla, bylo zavolat policii,“ řekl deníku policejní zdroj. Na místo přijela prvosledová hlídka a zatkla devětatřicetiletého muže - ten jim svou legálně drženou zbraň odevzdal a nekladl žádný odpor. Údajně se má jednat o místního podnikatele Jiřího V., který je rovněž od loňska obviněn z korupce v kauze dopravního podniku.

„Policisté přijali oznámení o poškození zaparkovaného vozidla v ulici Jizerská. V současné době zajišťují policisté důkazy,“ popsala incident policejní mluvčí Dagmar Sochorová s tím, že je muž vyšetřován na svobodě. Byl obviněn z výtržnictví a vydírání se zbraní v ruce. Nyní se čeká na znalecké posudky, které určí, zda byla rodina střelbou v ohrožení života.

Proč Jiří V. střílel, zatím není jasné, mnozí spekulují, že mu ujely nervy právě v souvislosti s korupční kauzou.

offline ( 11. února 2019 21:54 )

Chtělo by to více takto nervózních podvodnikatelů.

smradlavamakrela ( 11. února 2019 20:03 )

Ještě že tam nezabloudila Von Trajda .Ta by už ani nezachraptěla.

arne100 ( 11. února 2019 19:18 )

Hlavně vy inteligenti žedo toho motáte Babiše.Kdyby jste si to pořádně přečetli tak byste viděli o čem je řeč.Ovšem na druhé straně co od vás může někdo očekávat jiného.Jste jenom dementi

hafblaf ( 11. února 2019 19:10 )

Asi to byl VÉÉÉLKY pan podnikatel.

vemenozmojistary ( 11. února 2019 17:26 )

Na každou svini se VAŘÍ voda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání