Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Úchyl si oblékl kostým psa a znásilnil huskyho: Soud ho poslal rovnou do vězení!

Vzal si černobílý kostým huskyho a měl pohlavní styk se psem. Vše přenášel online, policie ho záhy zatkla
Vzal si černobílý kostým huskyho a měl pohlavní styk se psem. Vše přenášel online, policie ho záhy zatkla  (Autor: archiv blesku, Profimedia.cz, Pinellas County Jail)
Autor: DH - 
16. února 2019
23:01

Floridská policie zadržela muže (21), který se oblékl do kostýmu severského plemena husky a doma si to rozdával se svým psem. Deviant si navíc vše natáčel.

Zoofil Christian Nichols (21) byl policií zadržen ve svém vlastním domě ve městě Oldsmar na Floridě. Detektivové o pachateli věděli už delší dobu poté, co se jeho fotografie v sexuálních pozicích se psem objevily na internetu. Na ty místní strážce zákona upozornili ochránci zvířat.

Vyšetřování probíhalo od konce ledna, během něj policisté zadrželi desítky fotografií i videí, na kterých muž provádí sexuální praktiky se svým psem. „Detektivové zadrželi kopie videí a fotografií. Obsahují i fotografie muže, který má na sobě černobílý kostým psa husky,“ uvedla mluvčí šerifa okresu Pinellas.

Zadržený muž byl na videu natočen při tom, jak používá svůj penis a různé sexuální pomůcky, přičemž s nimi obtěžuje sibiřského huskyho,“ doplnili vyšetřovatelé hrůzné informace. Zadržen byl v pondělí 11. února letošního roku.

Muž následně stanul před soudem, byl obviněn z obzvláště krutého týrání zvířat, kterého se dopustil na své fence jménem Ember, a následně transportován do věznice Pinellas.

Policie se bude případem dále zabývat, deviant mezitím zůstane ve vazbě. Jeho fenka Ember je prozatímně v péči sousedů.  

FurryHunterxxx ( 16. května 2022 09:47 )

Jeden podobný je i v Písku říká si John_The_Wolf a zasloužil by vykastrovat.

Srna1 ( 7. března 2019 09:00 )

Vykastrovat a doživotní samotku !!

antismejd ( 18. února 2019 12:34 )

kam ti Amíci na to chodí,to je fakt k popukání.....

Nezadat ( 16. února 2019 23:35 )

A že mě to nepřekvapuje,američan!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání