Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Drsná Krainová: Kromě Barošové naložila i Kopřivové, Prachařové a dalším!

/
  • Simona Krainová se nebojí útočit na ostatní!
    25. února 2019 ● 06:29

    Modelka Simona Krainová (45) je známá pro svou prořízlou pusu a neváhá se pouštět do virtuálních bitev s jinými celebritami. Manželka fotbalisty Milana Baroše (37) Tereza (32) nebyla jediná, s kým se pustila do sporu. V minulosti zbrojila například proti Andree Verešové (38) nebo Agátě Prachařové (33).

  • 1.

    Agáta Prachařová nemohla Simoně přijít na jméno kvůli Hudlerovi
    Autor: Tonda Tran

    Agáta Prachařová (33): Přestárlá modelka!

    Na jméno si tyhle dvě nemohou přijít od roku 2008, kdy Simona začala randit s Agátiným ex-přítelem, hokejistou Jiřím Hudlerem (34).  „Jestli na Krainovou žárlím proto, že chodí s Hudlerem? Ne, jen je mi jí líto, protože spolu vypadají jako máma se synem!“ odstartovala kolotoč nenávisti manželka Jakuba Prachaře (35) svou břitkou poznámkou.

    „Ráda bych vzkázala jedné holce tady, že jí asi brzo nakopu p*del!“ vzkazovala zase Simona. Když se půl roku po druhém porodu objevila Agáta na přehlídkovém molu a ukázala tělo, které rozhodně ještě nebylo připraveno na předvádění plavek nebo spodního prádla, Simona jen prohlásila: „Nechci do toho rýpat, ale každý má oči…“

  • 2.

    Andrea Verešová necestuje nalehko a to Krainovou pobavilo
    Autor: profimedia

    Andrea Verešová (38): Za zlatá rovnátka jí můžeš políbit krásné pozadí!

    Obě modelky celá léta tvrdí, že spolu nemají žádný problém. Jakmile ale mají možnost, rády si do sebe nenápadně kopnou. Nesnášenlivost vznikla, když si blondýnka drsně rýpla do zlatých rovnátek slovenské krásky, pak si z ní utahovala, že má na festivalu v Karlových Varech 25 kufrů.

    Verešová si naopak utahovala z jejího věku, když prohlásila: „Simonko, je mi tě strašně líto. Už ti táhne na čtyřicítku, věřím, že je to náročné. Můžeš mi políbit můj krásný zadek. Byla jsi kdysi velmi zlaté děvče a já věřím, že jednou se to zase vrátí a ten mateřský splín tě přejde.“ Před dvěma lety se jejich spory měly urovnat.

  • 3.

    Veronika Kopřivová nafotila snímek, který byl podle Krainové "peklo"
    Autor: Instagram

    Veronika Kopřivová (27): Nemá soudnost!

    Pořádnou čočku od Simony schytala i přítelkyně hokejového boha Jaromíra Jágra (46). Opřela se do ní kvůli její fotografii, která se dražila na charitativní akci a Kopřivová při ní úplně pohořela. Snímek se s obtížemi vydražil jen za třicet tisíc korun. „Já ji taky neznám, nesoudím, je mi fuk, ale ta fotka je fakt peklo. Holt někdo nemá cit a vkus… a ona soudnost. Jinak jim s Jardou přeji vše nej!“ ztrapnila ji na sociální síti Krainová.

  • 4.

    Pavlína Němcová se s Krainovou "poprala" o stylistu
    Autor: Herminapress.cz

    Pavlína Němcová (45): Válka o stylistu...

    Válečnou sekyru kdysi prý vykopaly kvůli stylistovi Filipu Vaňkovi (41), kterého Pavlína „zdědila“ po Simoně. Němcová svého nového módního guru bránila a válka byla na světě. Nevraživost mezi nimi byla údajně tak silná, že když zjistily, že mají mít na pražském Plesu v Opeře společnou lóži, Pavlína se sebrala a ples opustila. Před čtyřmi lety se ale usmířily a na jedné z fotek se dokonce políbily.

  • 5.

    Tereza Barošová se celý život jenom válí v luxusu a dovolila si otřít o Krainovou...
    Autor: Instagram

    Tereza Barošová (32): Celý život nic nedělá!

    Čerstvý spor vznikl kvůli fotkám na instagramu, kde se Krainová pochlubila plochým bříškem a svým plánem, jak se dostat zase do formy. Jenže Tereza, manželka fotbalisty Milana Baroše, se k tomu rozhodla vyjádřit: „Je mi líto skutečných matek, co to tu čtou a srovnávají se s matkou, co se stará jen o svou vizáž a co má chůvu na plný úvazek,“ napsala.

    A Simoně to samozřejmě nebylo ani trochu po chuti a hned se do ní pustila: „Od matky, která celý život nic nedělá, předvádí jenom svoje vysportované tělo v plavkách a sama se o tento luxury life nijakým způsobem nepřičinila, mi přijde minimálně zarážející.“

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 61

ho.no: kdysi byla opravdu kočka,ale vždy mi na ní vadilo,jak je hloupá a jednoduchá,...ty její výkřiky mluví za vše,stará trapka..

(22. 03. 2019 21:53)

Napavalley: Presne, kam se hrabe na Veresovou. Ta ma stavu. Krainova je zavistiva picka.....

(15. 03. 2019 17:51)

Napavalley: Agata je opravdu hnus bez spetky sexappealu. Holt protecni od maminky. Veresova se nikdy do nikoho nenavazela, vzala si sympatickeho pravnika a nejaky patek s nim vydrzela a drzi. Na vyzilou Krainovku zbyl vagus Vagner a slepice cim je starsi, tim vic ji vadi mladsi a hezci. Zavistiva picka. A Jagrova zlatokopka je naplavenina a vyzirka nejvetsi. Za me ma sympatie Veresova a Kucharova.....

(15. 03. 2019 17:49)

amej: Krainová je jistě v mnohých směrech velmi schopná. Podívají-li se ale pamětníci do její minulosti, spousta věcí a situací zasloužících si kritiku by se našla. V současné době jí vadí především "holky", které jsou mladší než ona a tím pádem i šťavňatější než ona. Lepší už to nebude. Čas je to jediné spravedlivé na tomto světě. Rozum by ale mít mohla - začíná se ztrapňovat.

(26. 02. 2019 08:23)

Realytrue: To ste tu riadna partička inteligentov😂😂😂 Krainová je jedna z mála, čo povie čo si myslí👍 Na rozdiel od Verešky, ktorej musela mamka kúpiť kozy, aby mohla ísť na Miss a s tou jej výškou, to tiež musela niekde dobre potlačiť💰💰💰 A zaujímavé je že skončila výšku, až keď ju pichal krávopich!!! A tie jej reči, to sú perly🤣🤣🤣 Matka roka, manželka, domáca, modelka a právnička, to musí jej deň mať minimálne 48 hodín🤪😆 Vy všetci musíte mať dobre na *** životy, keď riešite druhých!!!😬🤣😝

(26. 02. 2019 03:03)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy