Mimořádně populární hra deníku Blesk Trhák je zpět. Soutěž je připravena tak, aby byla zaručena maximální férovost. Necháme vás nahlédnout pod pokličku dění v tiskárně. „Tisk výherních nálepek je pod zvláštním režimem jako cenina,“ řekl Blesku obchodní ředitel tiskáren Czech Print Center Pavel Lochman. Každý den se navíc o soutěži musí vyplnit notářský záznam!

Pod zámkem

Ke kuponům se už nyní nikdo nedostane. Jsou pevně uzamčené v jedné z místností tiskárny. „Od ní mám klíče jenom já a můj asistent. Nikdo z nás ale neví, který trhák je výherní,“ říká šéf expedičního oddělení Ladislav Jirák. Soutěže se navíc nesmí účastnit zaměstnanci tiskárny ani redakce Blesku, všechny výhry jsou tak určeny čtenářům.
Trháky na titulní stránku Blesku a Nedělního Blesku lepí stroj. „Proces je plně automatizovaný a výrobu v zásadě nezdržuje. Každý jednotlivý výtisk pak vizuálně kontrolují naši zaměstnanci, kteří případné chybějící nálepky lepí ručně,“ říká technický ředitel Petr Bába. Tiskárnu by tak nemělo opustit jediné vydání bez soutěžního kuponu!

Jak na to?

Kupujte si deník Blesk nebo Nedělní Blesk, odtrhněte perforovaný pásek na kuponu Trháku nalepeném na titulní straně. Okamžitě víte, na čem jste! Můžete vyhrát peníze na ruku, kredit na volání, poukaz na nákup či slevu. A každý kupon se dá zaregistrovat do Denní hry o 10 000 korun na ruku a další výhry…
Pokud je kupon už v prodejně otevřený či poškozený, reklamujte výtisk u prodejce.
Kompletní pravidla hry Trhák a doplňkové Denní hry budou od pátku 15.2. na www.blesk.cz/trhak.
Fotogalerie
6 fotografií