Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy vojanda má pořádný průšvih: Její pornofotky i video se šíří internetem

Autor: DH - 
15. února 2019
11:13

Šestadvacetiletá vojanda z Velké Británie má velké starosti. Pozornost mezi kolegy na sebe strhla, když se na internetu objevily stovky jejích fotografií ve vyzývavých pózách. V armádě ale zůstane, zastal se jí i její velící důstojník.

Vojín Briony Murrayová se musí zpovídat. Vojanda, která je v armádě přes rok a půl, se nyní určitě červená, kdykoli projde po kasárnách, poté co na internet proniklo její staré tajemství.

Erotické stránky po celé Anglii zaplavily její fotografie, na kterých pózuje v rozličných oblečcích i bez nich. Jak už tomu tak bývá, během focení ji u pózování fotoaparátu někdo i natočil a nakonec vše lidem naservíroval na web.

Fotomodelka s přezdívkou Briony M., jež svoji kariéru podle jedné z erotických stránek začala v roce 2013, tak má nyní velké problémy. Vojáci se ale postavili na její stranu.

„Armáda bere všechny,“ řekl jeden vojín deníku The Sun. „Není s námi moc dlouho, je ale již prověřená a víme, že je plná překvapení,“ dodal. Briony veřejnosti oznámila, že už s kariérou v erotickém průmyslu skončila, poslední fotky prý byly pořízeny rok před nástupem do služby.

„Každý přišel s nějakou minulostí,“ postavil se za Briony její velící důstojník. „Ona je především vynikající voják a to je přeci to nejdůležitější,“ dodal a celou událost tím uzavřel.

Kapemunamajak ( 15. února 2019 11:26 )

www.pornhub.com/video/search?search=miss+norway

Zobrazit celou diskusi