Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Valentýn v šoubyznysu: Jak slavila Patrasová, Farna nebo Bílá?

/
  • Jak oslavují Valentýn celebrity?
    14. února 2019 ● 20:25

    Mnohé celebrity se (jakožto správní influenceři) rozhodly svátku lásky využít k propagaci nejrůznějších produktů, našly se mezi nimi však i takové výjimky, které se rozhodly zkrátka jenom oslavit své city – a to ať už k parterovi nebo ke svým dětem. Na ta nejdojemnější vyznání nebo ty nejzajímavější a nejvíce sexy fotky se můžete podívat do naší galerie!

  • 1.

    Aleš Háma zůstal svůj. I na Valentýna.
    Autor: Instagram

    Aleš Háma (45)

    Herec a bavič Aleš Háma popřál svým fanouškům velice svérázně, přesně tak, jak je u něj zvykem - na bonboniéru totiž napsal „kup rum a tlačenku", a pravděpodobně tak vystihl romantiku dnešního dne v nejedné domácnosti...

  • 2.

    Dagmar Patrasová nechala vzniknout pekelnému videu...
    Autor: Instagram

    Dagmar Patrasová (62)

    Královna dětských srdcí se pochlubila poněkud méně povedeným videem, které pro ni podle popisku „od mé lásky..." pravděpodobně vyrobil Vito. Za takovýto roztomilý počin by se sice nemuselo stydět děvčátko školou povinné, ale u šedesátnice je to mírně řečeno faux pas.

  • 3.

    Eva Burešová slaví Valentýn se synkem
    Autor: Instagram

    Eva Burešová (25)

    Krásná herečka a zpěvačka Eva Burešová stráví pravděpodobně tenhle rok Valentýn sama. Nejen proto, že s otcem svého synka Nathana (1) nežije, ale i proto, že maminku, s níž dlouhou dobu sdílela domácnost, odstěhovala zpátky na Moravu.

    „Chci vám všem ze srdce popřát krásného Valentýna! Nezapomínejte na to, že láska má mnoho podob, že to, že vedle sebe nemáte partnera, nebo toho správného partnera, neznamená, že svatej Valentýn nemůžete slavit, protože vedle sebe máte rodinu, přátele nebo děti, jako já. Takže si užijte tento krásnej zamilovanej den,“ řekla pak v instastories všem fanouškům seriálu Modrý kód, kde exceluje v roli zdravotní sestřičky Petry.

    Eva Burešová slaví Valentýn se synkem
    Autor: Instagram

  • 4.

    Eva Decastelo ukázala zadeček
    Autor: Instagram

    Eva Decastelo (40)

    Moderátorka Eva Decastelo byla velice stručná, popřála svým fanouškům na instagramu jenom šťastný Valentýn a předvedla šťavnatou zadničku, která musela nadzvednout krevní tlak (a dost možná nejenom tlak) nejednomu jejímu příznivci. A je pravda, že v luxusních kalhotkách jednoho světoznámého výrobce dámského spodního prádla byla neskutečně sexy...

  • 5.

    Ewa Farna, jak má ve zvyku, popřála k Valentýnu dvojjazyčně
    Autor: Instagram

    Ewa Farna (25)

    Mladičká zpěvačka Ewa Farna popřála svým fanouškům ke svatému Valentýnu dvojjazyčně, česky i polsky: „Oslavujme lásku každý den! Nejen dneska. Je to, to nejvíc v životě. Z pozice spokojeného člověka, který se nemá špatně, chci říct, že nic tak nenaplňuje štěstím jak láska," svěřila se na instagramu. „Proto buďme na sebe hodní a mějme se rádi."

  • 6.

    Hana Vágnerová popřála k Valentýnu velice smyslně
    Autor: Instagram

    Hana Vagnerová (35)

    Ani krásná herečka Hana Vagnerová se příliš nerozepisovala. Na sociální síť umístila pouze smyslnou fotku v rudých šatech a s výraznou rtěnkou a doplnila popisek „Happy Valentine’s day". Dokázala, že dokáže být rajcovní a přitom velice decentní.

     

     

  • 7.

    Ivana Korolová popřála svým fanouškům během jízdy na snowboardu
    Autor: Instagram

    Ivana Korolová (30)

    Sympatická hvězda primáckého seriálu Krejzovi a nový hlas Lisy Simpsonové Ivana Korolová popřála svým fanouškům k Valentýnu velice stylově z prkna: „Já bych vám chtěla popřát krásnýho Valentýna, pro ty, co ho slavěj a maj s kým, tak si ho moc užijte, já vám přeju romantiku při svíčkách, při šampáňu a tak. A vám, co nemáte partnera nebo tak, tak to nehroťte, protože já třeba Valentýna taky nějak nehrotím, je to jenom den jako každej jinej. Každopádně si ho užijte a já vás zdravím!"

  • 8.

    Iveta Lutovská oceňuje „čistou lásku bez výhrad"
    Autor: Instagram

    Iveta Lutovská Vítová (35)

    „...když je dnes ten Valentýn," napsala modelka a Česká Miss 2009 na instagram k půvabnému snímku, na němž jí její malá dcerka Anetka dává pusinku na tvář, a připojila hashtagy „čistá láska" a „bez výhrad". „Mějte se rádi - láska je víc než zamilovanost," doplnila tahle krásná plavovlasá maminka.

  • 9.

    Jiří Štěpnička je staromilec
    Autor: Instagram

    Jiří Štěpnička (71)

    Herce Jiřího Štěpničku k natočení valentýnského přáníčka odvolali tvůrci Modrého kódu nejspíš rovnou z natáčení, jelikož tenhle známý dabér na sobě měl ještě pořád kostým primáře Bojana. „Já se přiznám, já všechny tyhle novodobé svátky moc neuznávám. Ale v každém případě vám mohu popřát hezký den a hodně lásky," prohlásil oblíbený herec s nadhledem.

  • 10.

    Karel Janeček vzal romanticky Lilii na střelnici...
    Autor: Facebook

    Karel Janeček (45)

    „Dnešní svátek lásky normálně neslavím, ale tentokrát cítím nutnost moc poděkovat své ženě. Vím, že když jsme vstoupili na společnou cestu, a to za velmi komplikovaných podmínek, tak mi hluboce věřila a moc mě mrzí, že v chaotickém víru náročných událostí jsem ji opakovaně zklamal. Děkuji Ti, Lilie, a obdivuji Tě za to, že jsi věřila naší lásce i v tom nejhorším a že jsi mi byla schopna odpustit. Jsem šťasten, že i po delší době spolu stále objevujeme hlubší a hlubší lásku. Miluji tě," vyznal se milionář Karel Janeček na facebooku a Lilii, která podle všeho konečně známého bigamistu zkrotila, vzal romanticky na střelnici...

  • 11.

    Lilia Khousnoutdinová oslavila lásku i sexualitu
    Autor: Instagram

    Lilia Khousnoutdinová (30)

    Samozvaná kněžka byla podstatně romantičtější než její pragmatický partner matematik, jenž ji místo večeře o šesti chodech vzal na střelnici. „Valentýn... je o lásce. O lásce mateřské, o prvních láskách, o partnerství, sexualitě a prostě ❤." Na sociální síti to napsala ke snímku, na kterém - jako obvykle - kojí.

  • 12.

    Lucie Bílá se s Radkem Filipim rozněžnila
    Autor: Instagram

    Lucie Bílá (52)

    Jedna z nejpopulárnějších českých zpěvaček, Lucie Bílá, se na sociální síti pochlubila velice romantickou fotkou, na níž líbá svého urostlého fitness trenéra Radka Filipiho. „Jsem šťastná, že jsem nikdy na lásku nepřestala věřit. I když mi v životě nejednou ukázala dlouhý nos, ta poslední přišla nečekaně a převrátila mi život naruby. Z celého srdce vám přeji krásného svatého Valentýna a hodně lásky," rozněžnila se.

  • 13.

    Marta Jandová má nohu v gypsu, takže ji žádné „slavení" nečeká
    Autor: Instagram

    Marta Jandová (44)

    Dcera frontmana Olympicu Petra Jandy by si měla zrovna teď užívat zimních radovánek na horách. Jenže neužívá, jelikož skončila s nohou v sádře. „Krásného Valentýna vám všem. Já jsem si udělala takový dárek, že jsem se vybelhala na kopec, abych se aspoň mohla dívat na Marušku a její kamarády, jak se učí na snowboardu. Nebe je modré, Alpy jsou zasněžené a moje noha to taky nějak zvládne," povzdechla si sympatická zpěvačka na instagramu a připojila hashtagyFamily Time" a „dostala jsem pusu".

  • 14.

    Monika Absolonová má prý Valentýna každý den
    Autor: Instagram

    Monika Absolonová (42)

    „Mohla bych vám psát, že Valentýna neslavím, ale to bych lhala. Já mám s těmahle pinďourama mejma Valentýna každej denAsi je dneska umazlím, upusinkuju a sním, ale to dělám střídavě se řevem furt. A jejich tatínkovi taky dám pusu. Krásnýho Valentýna, pokud slavíte, a já retrožena se těším 1.5. pod strom! P.S. kecám, slavíme, budu vařit Tomášovo oblíbený jídlo a to přesto, že jsem nemocná! Chudák já," postěžovala si sympatická zpěvačka a přiložila snímek svých dvou roztomilých ratolestí.

  • 15.

     

    Nikol Štíbrová připomněla předloňský rok...
    Autor: Instagram

    Nikol Štíbrová (32)

    „No možná je třeba to připomenout i letos... žejo," sdílela plavovlasá herečka svůj dva roky starý status z facebooku. Nenápadně tím narážela na fakt, že tento rok ji žádná oslava dne lásky nečeká - s otcem svého synka Mathiase se rozešla loni v létě. Jak je ale vidět, oblíbená bavička z tria 3v1 bere svou situaci s humorem a se zdravým nadhledem.

  • 16.

    Nikol Švatnerová si možná potrpí na kýč, ale sluší jí to
    Autor: Instagram

    Nikol Švatnerová (26)

    Půvabná česká Miss 2015, která se proslavila zejména mezírkou mezi předními zuby, se pochlubila velice kýčovitou výzdobou se srdíčky. „Krásného Valentýna, a těm, co neslavíte nebo neřešíte, přeji krásný čtvrtek," vyřešila nádherná brunetka šalamounsky dilema, zda přát svým fanouškům nebo ne. Ji samotnou podle všeho čeká epesní party...

    Nikol Švatnerová a její kýčovitá výzdoba
    Autor: Instagram

  • 17.

    Roman Vojtek romantikem
    Autor: Instagram

    Roman Vojtek (46)

    Čerstvě zasnoubený herec a zpěvák Roman Vojtek svým valentýnským vyznáním cílil na svou vyvolenou: „Děkuju, že Tě můžu milovat," napsal totiž k romantické momentce, na níž líbá o patnáct let mladší zpěvačku Petru Vraspírovou.

  • 18.

    Rytmus oslnil Jasminu obrovským balením červených růží
    Autor: Instagram

    Rytmus (42)

    Patrik Vrbovský alias rapper Rytmus překvapil svou těhotnou snoubenku Jasminu Alagič obrovskou krabicí ve tvaru srdíčka, která byla plná rudých růží. Větší romantika snad ani neexistuje. A kdyby to nebyla reklama jedné bratislavské firmě, která tyto nádherné boxy plné květin, ať už živých nebo umělých, prodává, dojalo by to člověka málem až k slzám...

  • 19.

    Sabina Laurinová popřála k Valentýnu spolu s dcerkami
    Autor: Instagram

    Sabina Laurinová (46)

    Sympatická herečka a zpěvačka Sabina Laurinová, kterou nyní můžete vídat jak na televizních obrazovkách v roli vrchní sestry Mery z Modrém kódu, ale i jako Miu v muzikálu Janka Ledeckého Galileo, pozdravila své fanoušky ze Šumavy. „Mějte se hezky a mějte hezkýho Valentýna!“ zajásala v roztomilém videu hereččina mladší dcera Maja. „A mějte se rádi,“ dodala starší Valentýna.

  • 20.

    Sandra Parmová zahájila den na Primě
    Autor: Instagram

    Sandra Parmová (33)

    Blonďatá moderátorka TV Prima, která si před časem nechala udělat nové poprsí, popřála svým fanouškům ke dni svatého Valentýna rovnou dvakrát, jednou u sebe na instagramu, poté na profilu Primy: „Láska by se měla slavit určitě častěji než jeden nebo dva dny v roce, ale to sami dobře víte, každopádně pokud slavíte svatého Valentýna, tedy den zamilovaných, tak vám přeju, abyste si ho krásně užili a měli celý den pokud možno prima."

  • 21.

    Tereza Fajksová si řekla o růži...
    Autor: Instagram

    Tereza Fajksová (29)

    Miss Earth 2012 a nastávající maminka Tereza Fajksová se rozhodla připomenout důležitost tohoto dne nenápadně na sociální síti svému partnerovi: „I když Valentýna neslavíme, stejně mi můj muž Luboš alespoň jednu růžičku určitě koupí (zkouším to psychologicky)... však víte, jak to je... s nimi to nejde, ale bez nich už vůbec ne. A mám takový pocit, že pánové to s námi mají stejně," myslí si sympatická plavovláska.

  • 22.

    Tereza Vítů oslaví Valentýna dnem „volna"
    Autor: Instagram

    Tereza Vítů (26)

    Herečka Tereza Vítů, známá především z nekonečného seriálu Ulice, se rozhodla, že si valentýnský den užije jen sama se sebou. Alespoň jeden den si chce totiž odpočinout! „Kdy sdílet zamilovaný těhotenský fotky, když ne dneska? Ne, ale vážně: víte, jak dneska reálně slavíme Valentýna? Mám 'volno'! Mezi kojením si s Mikym hraje Honza a já se flákám... to potřebuje občas každá máma... takže Valentýna 'o samotě' i vám?" napsala tahle čerstvá maminka na instagram, pak v ní ale začal hlodat červík, a tak dodala: „Stejně to nevydržím a půjdu s nima pravděpodobně alespoň na procházku... a večer s nima budu... Ale tak půlden dobrej, žejo?"

  • 23.

    Manželka Tomáše Kluse Tamara dnes slaví narozeniny
    Autor: Instagram

    Tomáš Klus (32)

    Písničkář Tomáš Klus má dnes dvojí oslavu - nejen že je dnes svátek lásky, ale jeho manželka Tamara má tento den narozeniny. „Má nejvíc nejmilovanější bytosti na světě, buď šťastná tak, jako šťastnými děláš nás všechny vůkol. A jestli to jde ještě o kus více, prosím staniž se, neboť srdce Tvé velikosti si to zaslouží. Miluju Tě," vyznal se tenhle umělec na sociální síti a nevynechal ani hashtagy „láska slaví" a „láska narozená v den lásky".

  • 24.

    Vendula Pizingerová připomněla jednu z prvních schůzek s Josefem
    Autor: Instagram

    Vendula Pizingerová (46)

    Vdova po Karlovi Svobodovi Vendula Pizingerová sdílela rozmazanou, tmavou momentku z koncertu skupiny Lucie, na které se tulí ke svému manželovi, a zavzpomínala na „období počátku zamilovanosti". „Úplně přesně si to pamatuju: bylo strašný vedro, já měla bílý tílko, a tiskli jsme se k sobě v davu… když mi Josef říká: ,Takhle v tmě vypadáš na sedmnáct'. Vždycky jsem si tyhle jeho glosy psala do telefonu, těchto lichotek tam mám víc, umím je nazpaměť. Těšili jsme se jeden z druhého...  jen z toho obyčejného bytí. A taky to všechno mělo příchuť zakázanýho ovoce a my jsme měli pocit, že stojíme proti všem." 

  • 25.

    Veronika Žilková vyvrátila spekulace
    Autor: Instagram

    Veronika Žilková (57)

    Oblíbená herečka Veronika Žilková, manželka velvyslance Martina Stropnického, využila valentýnského přáníčka k tomu, aby upozornila na fakt, že její zmínka o rozvodu kvůli pejskovi v předchozím příspěvku byl jenom žert. Valentýnský.

  • 26.

    Zuza Belohorcová si užívá Valentýna na Havaji
    Autor: Instagram

    Zuzana Belohorcová (42)

    „Není podstatné, kde jste, ale s kým jste," zdůraznila slovenská moderátorka a matka na plný úvazek Zuza Belohorcová, kterou vzal manžel na Havaj. „Užíváte jeden druhého, buďte k sebe pozorní a milujte se, ale ne jenom na Valentýna, ale po cely rok." Jak se ale ukázalo, zrovna cesta tam nijak zvlášť romantická nebyla. „11hodinový let, mega turbulence a propady. Až takové, že vzduchem létaly poháry s pitím. Takže mám manželovo červené vínko na tričku a od sousedky pomerančový džus. A lítala i příruční zavazadla,“ svěřila bývalá moderátorka pořadu Peříčko. Teď si však už užívá místní idylky a své fanoušky potěšila i sexy snímkem z postele...

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

pelagie: Foto Žilkové podivné, vypadá to, že on leží v rakvi a ona se s ním loučí.....a krom toho tenhle svátek patří mladým a ne starým brécám, které ještě pamatují oslavy MDŽ...nazdar

(15. 02. 2019 08:47)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy