Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Peníze na ruku. Ceny za 80 milionů! Hra, která baví celé Česko, dnes startuje! Trhni a vyhraj

/
  • Trhák je zpět!
    15. února 2019 ● 05:01

    A jde se na to! Kdo netrhá, nevyhraje... Blesk znovu přináší svým čtenářům nejsnadnější a nejštědřejší hru v historii. TRHÁK! Stačí si koupit Blesk nebo Nedělní Blesk, jednou trhnout a hned víte, jestli se na vás usmálo štěstí. A pokud ne, máte čas další a další dny až do 17. března. V kuponech se ukrývají výhry za 19 milionů plus slevy a poukazy na nákup za dalších 61 milionů. Tak pojďte hrát s námi...

  • 1.

    Kupte si deník Blesk nebo Nedělní Blesk

    Kupte si deník Blesk nebo Nedělní Blesk (pořiďte si libovolný počet výtisků a zvyšte šanci na výhru!).

    Kupte si Blesk nebo Nedělní Blesk
    Autor: archiv Blesku

  • 2.

    Odtrhněte perforovaný pásek na kuponu

    Odtrhněte perforovaný pásek kuponu nalepeném na titulní straně. Zkontrolujte si, zda kupon již nebyl otevřen nebo nedošlo k jeho odtržení.

    Odtrhněte perforovaný pásek.
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Peníze

    Okamžitě víte, na čem jste! Jak poznáte, co jste vyhráli? V případě, že jsou v HERNÍM POLI kuponu 3 stejné symboly, gratulujeme! Pokud jste našli jednu z těchto trojic, vyhráváte danou finanční částku.

     

    Vyplácení: O vyplacení okamžité peněžní výhry (tj. částek 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 anebo 5000 Kč) můžete požádat na kterékoliv pobočce České pošty. Stačí předložit výherní kupon, který pošta ověří díky unikátním kódům. Pro uplatnění výhry od 50 Kč (včetně) bude požadováno ověření totožnosti osobním dokladem. Pozor! Kupon je platný 4 dny, tedy v den vydání a tři dny následující.

     

    Pozor! Pokud chcete vyhrát s Nedělním Bleskem, musíte si ho koupit a výhru uplatnit nejpozději ve středu. Do DENNÍ HRY ale kupon zaregistrujete pouze v den vydání, tedy v příslušnou neděli.

    Okamžitě víte, na čem jste!
    Autor: Blesk

  • 4.

    Kredit

    V HERNÍM POLI můžete také nalézt tyto uvedené hodnoty bonusového kreditu. Pozor, jde o kredit jen a pouze pro uživatele BLESKmobilu.

    • Bonusový kredit 50 Kč

    • Bonusový kredit 100 Kč

    • Volání na týden


    Bonusový kredit je čerpán přednostně před běžným kreditem. Výhra v podobě balíčku Volání na týden představuje pro majitele BLESKmobilu neomezené volání na čísla českých mobilních operátorů a pevné linky v České republice, a to po dobu 7 dní od data aktivace balíčku.

     

    Máte některou uvedenou hodnotu na vašem kuponu? Gratulujeme!

    Odešlete !!!nejpozději do 5 dnů!!! pomocí SMS desetimístný kód z kuponu ve tvaru: TRHAKmezeraDESETIMISTNYKOD na číslo 999340

    Příklad: TRHAK 1ABC2DE34F

    Daný bonusový kredit BLESKmobil tím v telefonu aktivujete. Platnost bonusového kreditu BLESKmobil je maximálně 30 dní od jeho aktivace. Na jedno telefonní číslo je možné využít maximálně 3 různé kupony za den.

     

    NABÍDKA! Každý, kdo si v  době trvání hry TRHÁK koupí a aktivuje novou nebo další SIM kartu BLESKmobil a zašle SMS ve tvaru BONUS na číslo 999340, získá dodatečný bonusový kredit BLESKmobil v  hodnotě 300 Kč s platností 180 dnů!

    Bonusový kredit
    Autor: Blesk

  • 5.

    Sleva

    • 400 Kč při nákupu nad 2000 Kč

    • 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč

    Pokud je v HERNÍM POLI nápis Mall.cz, získáváte hodnotu uvedené slevy při nákupu v nákupní galerii Mall.cz. Nákup v dané minimální výši je podmínkou získání slevy. Slevové kupony platí do 31. března 2019, každý lze v e-shopu využít jen 1x a nelze je v rámci jednoho nákupu sčítat.

    Pokud je v HERNÍM POLI nápis Mall.cz, získáváte hodnotu uvedené slevy při nákupu v nákupní galerii Mall.cz.
    Autor: Blesk

  • 6.

    Poukaz na nákup

    • Poukaz na nákup 1000 Kč

    • Poukaz na nákup 500 Kč

    • Poukaz na nákup 200 Kč

    Pokud je v HERNÍM POLI nápis Electro World, získáváte poukaz na nákup v uvedené hodnotě při nákupu v prodejní síti Electro World, a to bez podmínky celkové výše nákupu. Poukaz lze uplatnit pouze v kamenných prodejnách sítě Electro World. Online uplatnění lze pouze formou rezervace zboží, které si pak můžete vyzvednout na prodejně. Kupony platí do 20. března 2019, každý lze využít jen 1x a nelze je v rámci jednoho nákupu sčítat.

     

    Poukaz na nákup v Electro World
    Autor: Blesk
     

  • 7.

    Jak hrát denní hru?

    V DENNÍ HŘE hrajeme denně o částku 10 000 korun. V DENNÍ HŘE tedy během 31 dní (končíme 17. března) hrajeme celkem o 310 000 Kč. V DENNÍ HŘE také každý den získá druhý vylosovaný poukaz na nákup v hodnotě 5000 Kč v síti Electro World, třetí vylosovaný slevu ve výši 500 Kč v nákupní galerii Mall.cz při nákupu nad 10 000 Kč a čtvrtý vylosovaný získá bonusový kredit BLESKmobil v hodnotě 1000 Kč.

     

    1) Po odtržení perforovaného pásku na kuponu nalepeném na titulní straně objevíte na vnitřní straně kuponu desetimístný nebo třináctimístný unikátní kód kuponu (buď číselný, nebo alfanumerický, tedy složený z písmen a číslic).

     

    2) Zaregistrujte svůj kupon pomocí tohoto unikátního kódu pro slosování o další výhru v denní hře (10 000 Kč, kredit 1000 Kč, poukaz na 5000 Kč či sleva 500 Kč).

     

    3) POZOR! Je nutné kupon registrovat v tentýž den, kdy v Blesku (Nedělním Blesku) vyšel, a to nejpozději do 16:00 hod. Pokud jste tak neučinili, anebo si koupili Nedělní Blesk jindy než v neděli, DENNÍ HRU už si s tímto kuponem nezahrajete!

     

    4) V DENNÍ HŘE lze registrovat všechny kupony! Tedy jak ty s okamžitou výhrou v podobě peněz, kreditu anebo slevy, tak i kupony nevýherní.

     

    5) Dvě možnosti, jak se registrovat:

    a) Zasláním registrační SMS na číslo 87651 SMS ve tvaru: TRHAKmezeraUNIKATNIKODmezeraJMENOmezera PRIJMENImezeraULICEmezeraMESTOmezeraPSC. Příklad SMS: TRHAK 1234567890 PETR NOVAK NADRAZNI 245 KARLOVY VARY 36009 (nebo v případě alfanumerického kódu: TRHAK 1ABC- 2DE34F56G PETR NOVAK NADRAZNI 245 KARLOVY VARY 36009).

    b) Vyplněním formuláře na www.blesk.cz/trhak těmito údaji: UNIKÁTNÍ KÓD KUPONU (desetimístný/ třináctimístný), KONTROLNÍ KÓD (šestimístný), JMÉNO, PŘÍJMENÍ, ULICE, MĚSTO, PSČ, TELEFONNÍ ČÍSLO

     

    6) Ve slosování v DENNÍ HŘE nezůstávají kupony z předchozích dnů, hraje se každý den jen s aktuálními kupony.

     

    7) Jak se dozvíte, že jste vyhráli? První vylosovaní výherci v DENNÍ HŘE budou organizátorem hry telefonicky kontaktováni nejdéle do 24 hodin od zveřejnění. Ostatní výherci v DENNÍ HŘE budou informováni o své výhře formou SMS zprávy do 48 hodin. Slosování probíhá denně v době od 18:00 do 20:00 po celou dobu hry. Výherci DENNÍ HRY budou zveřejněni ve 20:00 hodin na www.tv.blesk.cz a na oficiálním facebookovém profilu Blesk a případně následně v tištěném Blesku nebo Nedělním Blesku. Pro uplatnění výhry v DENNÍ HŘE musí výherci předložit platný originál výherního kuponu, nalepeného na odpovídajícím výtisku deníku Blesk nebo Nedělního Blesku.

    Máte dotaz? Problém? Volejte 241 093 690

    Informační a výherní linka: Denně od 8 do 18 hodin. Registrace kuponů do DENNÍ HRY od 8 do 12 hodin.

    Fotogalerie
    13 fotografií

Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy