Krásnou Veroniku Khek Kubařovou si všichni okamžitě jistě vybaví s dlouhými loknami a širokým úsměvem od ucha k uchu. Vidět ji ale s rovně střiženou ofinou, to je překvapivá novinka, kterou Kubařová předvedla na novinářské projekci tří dílů nového komediálního seriálu Miroslava Krobota a Ondřeje Hübla Zkáza Dejvického divadla.

V minulosti ji přitom mohli její fanoušci obdivovat vždycky maximálně s patkou – přesto jí to však v novém sestřihu náramně sluší. Dokonce se dá říct, že díky ofince omládla a vypadá teď jako nevinná školačka!

Brunetka z Rakovníka s hlubokýma tmavýma očima, která se do povědomí diváků dostala například rolí bohémské dcery Lenky Vlasákové (46) v romantickém snímku Ženy v pokušení či postavou rozhárané Johany z hořké komedie Můj vysvlečenej deník, v současné době září na plátnech kin ve filmu Ženy v běhu Martina Horského (41).

Kromě toho je však hrdou členkou Dejvického divadla, kam ji prý doporučil herec Ivan Trojan (54), s nímž si zahrála v televizním dramatu Dívka a kouzelník. Kubařová přitom právě Trojanovi „vyfoukla“ prestižní kšeft, když ho nahradila v sérii reklam na mobilního operátora...

VIDEO: Veronika Khek Kubařová přiznala, co dělá o dlouhých zimních večerech

Video
Video se připravuje ...

Veronika Khek Kubařová přiznala, co dělá o dlouhých zimních večerech Tereza Kovářová

Fotogalerie
28 fotografií