Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Redaktorky testovaly vibrátory! Který je podle nich hit roku?

  • 21. února 2019 | 08:00

    Žijeme ve skvělé době! Slast si můžeme samy obstarat díky vymakaným přístrojům v krásném designu a s neskutečnými schopnostmi. Některé jsme vyzkoušely.

    Každá z nás jsme trochu jiná, takže test vibrátorů je samozřejmě také dost individuální věc. Ovšem když testujeme krémy nebo jiné produkty, tak na ně každá reagujeme také jinak. Tohle jsou zkrátka naše poznatky, tak snad vám budou dobrým vodítkem a usnadní vám výběr!

     

  • Intenzivní kamarád


    Autor: archiv
    FUN FACTORY LAYA, 2290 KČ

    Do ruky se mi dostala malá hezká věc s hebkým povrchem. Vlastně i celkem diskrétní. Pro to všechno si mě získala na první pohled. A co teprve když došlo na dotyk! Překvapilo mě, že je vibrátor tak výkonný. Řečeno lidově: jede to jako blázen. Sice jsem měla u vyšší rychlosti vibrace pocit, že mi někdo holí strojkem klín, ale čtyři orgasmy do pár minut tu představu rychle zahnaly. Udělalo mi radost, že byl nabitý už při vytažení z krabičky. Fajn je i to, že se nabíjí přes USB kabel na magnetky, takže nemá žádné nepříjemné otvory. Rozhodně ho do svého erotického života zařadím jako pravidelného pracanta. Docela jsme se totiž skamarádili.

  • Půlnoční jezdec


    Autor: archiv
    MIDNIGHT IMPULS, 1999 KČ

    Hebká modrofialová hračka není odzdobená zlatými destičkami z obou stran jen pro parádu. Díky nim se totiž může pochlubit ojedinělou funkcí – stimuluje elektrickými pulzy.
    Stahují svaly v pochvě, a tak mají zajistit ještě intenzivnější zážitek. Nejdřív jsem se jich bála, napoprvé jsem je navíc omylem zapnula na největší intenzitu.
    Když jsem ale k vibracím – ze sedmi stupňů se mi nejvíc líbily dva poslední, které připomínají přírazy – přidaly jen jemné elektropulzy, byl to opravdu nezvyklý pocit. Nejspíš si na ně musím zvyknout (a určitě stojí za to), vystačím si ale i s vibracemi. Líbilo se mi, že se věcička velice snadno zavádí díky skutečně jemnému povrchu.
    Zúžení uprostřed zbytečně nedráždí poševní vchod. Navíc uznejte, že je ta věc krásná! Dvojitá slast.

    Podívejte se na video, jak si vybrat ten správný vibrátor:

    Video se připravuje ...
    Jak si vybrat vibrátor? Specialistka vám ukáže ten správný pro vás! • VIDEO: Adam Balažovič

  • Přítel klitorisu


    Autor: archiv
    VIBRÁTOR S VÝBĚŽKEM NA KLITORIS TURQUOISE DIAMOND, 1999 KČ

    Tyrkysového sympaťáka jsem testovala sama. Chtěla jsem nejdřív vyzkoušet, co všechno dokáže, než ho představím partnerovi a budeme si případně užívat všichni tři. A velmi rychle jsem zjistila, že toho umí dost! Má totiž dva motorky, super zahnutí zaměřené na bod G, silné vibrace i pulzní programy. To všechno způsobilo, že předváděl divy uvnitř i vně – na klitorisu – takže první orgasmus přišel dřív, než jsem se stačila pořádně nadechnout. A hned mokrý, což znamená, že přesně věděl, kde je můj bod G. Pulzování, které připomíná přirážení, mě zase tolik nebavilo (toho si užívám při klasickém milování), ale vibrace byly opravdu intenzivní. Příště si ho vezmu do vany, je totiž voděodolný. My dva jsme spolu rozhodně ještě neskončili.

    Podívejte se na video o pomůckách na klitoris:

    Video se připravuje ...
    Vše o sexu: Mašinky, které vás dovedou k orgasmu stimulací klitorisu • VIDEO: Adam Balažovič/ bpž


  • Rychlý milenec


    Autor: archiv
    PRO 3 VIBRATION, ZNAČKA SATISFYER, 1565 KČ

    Jedním slovem popsat první dojem? Elegantní a nesmírně stylová hračka. Nejde ale jen o to, že je vyvedená v krásné kombinaci sametově černé se zlatými detaily. Stylově to dokáže také rozjet. Chcete rychlejší a intenzivnější orgasmus? Tak ten vám tenhle revoluční stimulátor klitorisu doručí maximálně do 30 vteřin. Je to vlastně trochu i jeho minus. Je to tak rychlé a tak silné, že vás to až omámí. Pak si už jen chcete vypít sklenku šampaňského a sladce bezstarostně usnout. Jak je vůbec možné, že tohle dokáže? Ovládá dvě funkce v jedné: vibruje a zároveň vyvíjí podtlak – obojí v různých intenzitách, které si pohodlně navolíte. Pokud tedy máte chuť na něco vskutku výjimečného, vřele doporučuji našetřit a investovat. Nejspíš se o svém těle a své schopnosti vyvrcholit dozvíte něco, co jste ani netušila. Musím přiznat, že odkládám klasický vibrátor i stimulátor klitorisu, protože tohle je teď pro mě číslo jedna!

  • Nepotřebujete ruce


    Autor: archiv
    HANDSFREE PULZÁTOR FUN FACTORY STRONIC G, 3990 KČ

    Vibrátor za čtyři tisíce? Tak to by měl po špičkovém vib výkonu i ustlat postel, ne? To jsem si říkala, když jsem se o Stronic G dozvěděla. Už po otevření krabice a prvním zapnutí jsem ale tušila, že v tomhle případě je něco prostě jinak. Pulzátor (nikoli vibrátor) po zapnutí „pulzuje“, což v praxi vypadá jako simulace přírazů. Podložila jsem si pánev polštářem, a aniž bych musela manipulovat rukou, začaly se dít věci! Můžu s klidným srdcem říct, že živého muže v posteli nenahradí, ale ze všech vibrátorů je tomu suverénně nejblíž. Doporučila bych ho především ženám, které nejsou schopné dosáhnout vaginálního orgasmu, protože je velká šance, že s touhle hračkou by se jim to mohlo podařit.
    Po zavedení pulzátor nevyklouzává, takže máte obě ruce volné, abyste se mohla věnovat dráždění jiných částí těla. Stimulaci bodu G jsem sice nezaznamenala, ale nikterak mi to nevadilo. Při prvním použití jsem orgasmu sice musela pomoci stimulací klitorisu, ale už napotřetí se mi podařilo dosáhnout vyvrcholení jen s pulzátorem. Od té doby jsem prakticky nevynechala večer, kdy bych ho nepoužila.
    Ostatní hračky mu totiž opravdu nesahají ani po… knoflíky.

    Testované pomůcky seženete na e-shopu Ruzovyslon.cz nebo v Butiku Intimity a na Intimity.cz

Autor: red
Diskuse ke článku
.