Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Na Mickey Mouse nejsme nikdy staré: Tyhle parádní kousky seženete v obchodech!

24. února 2019 | 06:00

Mickey Mouse už loni oslavil své devadesátileté výročí a trend v jeho nošení ještě nekončí. Naopak! Zamilovaly si ho i celebrity všech věkových kategorií a vy můžete taky. Stačí si pořídit nějaký pěkný kousek a naučit se ho nosit. 

Hravý motiv Mickey Mouse je nesmrtelný a dovolit si ho může náctiletá dívka, ale i dospělá žena. Nejčastěji se dá sehnat Mickey na tričkách, mikinách a skvěle vypadá i na denimových bundách. Ne každý si však troufne na tak výrazný potisk. Je to právě váš případ? Co vyzkoušet něco méně nápadného? Možností jsou doplňky. Ponožky, batoh nebo ledvinka.

Kipling, 4590 Kč, www.e-zavazadla.cz
Autor: archiv firem

Přesně tyto kousky skvěle doplní i ten nejjednodušší outfit. Pokud se chcete infantilním obrázkům přece jen vyhnout, můžete si zakoupit doplněk s nápisem "Mickey Mouse", a ukázat tak, že se v módě vyznáte, víte, co právě frčí, a že i přes svou vyspělost máte stále smysl pro humor. Najděte si nový kousek s Mickey Mousem. V naší fotogalerii si určitě vyberete:

Vrhněme se na celebrity, které Mickey Mouse milují. Právě u nich se můžeme inspirovat. Vedle Iriny Shayk (33), která oblékla Mickeyho velmi extravagantním způsobem, ho má ráda i Diane Kruger (42). Tričko s oblíbeným motivem schovala pod huňatým kabátkem.

Irina Shayk a Diane Kruger v tričkách s Mickey Mousem.
Autor: profimedia.cz

Nosí ho ale i Lana Del Rey (33), Emma Roberts (28) nebo Kate Moss (45). Jak vidíte, ani po čtyřicítce se nemusíte zdráhat ohledně hravých motivů. Mnoho celebrit se však upíná pouze k tričkům.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

On set with Rankin and the True Original #mickey90 Stylist | @jamesbrownagency

Příspěvek sdílený Kate Moss Agency (@katemossagency),Kvě 10, 2018 v 9:11 PDT

Kromě blogerky Chiary Ferragni (31). Ta je známá tím, že miluje extravaganci a ze všeho nejvíc miluje právě motivy Mickeyho. Doma má spoustu originálních kousků. A jelikož oblečení i sama navrhuje, v jejích kolekcích měl Mickey Mouse také tu čest se objevit.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Up in the air 🤗

Příspěvek sdílený Chiara Ferragni (@chiaraferragni),Říj 29, 2018 v 5:41 PDT

 

Autor: Markéta Luštincová