Některé kosmetické procedury se zdají být skutečně bizarní. Například Sandra Bullocková (54) a Cate Blanchettová (49) si mažou obličej krémem, který je složen z buněk z odstraněné předkožky novorozenců. Takové ošetření stojí zhruba 14 tisíc korun a předkožky pochází z Jižní Koreji.

Ti, co obdivují krásné a lesklé kadeře Cameron Diazové (46), by zase měli vědět, že herečka používá kondicionér s obsahem býčích spermií. Ty mají podle odborníků mnoho bílkovin, které dodají zničeným vlasům lesk. Tento přípravek je známý už desítky let, ale stal se oblíbeným až v poslední době.

Dalším trikem, který hollywoodské krásky používají, je krém s výtažkem ze slimáčího slizu. Ten doporučují odborníci z celého světa, není ale divu, že zatím mu nikdo příliš nevěří. Za skvělého bojovníka proti stárnutí se považuje též hadí jed, který se přidává do všelijakých sér. Vynachválit si ho nemůže například Gwyneth Paltrowová (46) nebo Drew Barrymorová (43).

To například Kim Kardashianová (38) udělá pro krásu vše, klidně i trpí bolestí. Podle informací Mirroru si nechává aplikovat do obličeje krev odebranou z rukou. Krev se dá do speciálního přístroje, který z něj odstraní krevní destičky. Podle televizní hvězdy je ale tato procedura velmi bolestivá.

VIDEO: Nezapomenutelné ženy a okamžiky v historii Oscarů

Video
Video se připravuje ...

Nezapomenutelné ženy a okamžiky v historii Oscarů https://www.youtube.com/watch?v=wP6SzjKwAsQ

 
Fotogalerie
48 fotografií

 

 

 

 

 

Cate Blanchettová