Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Výbuch na masopustu v Mladoticích: Mladík (26) přišel o kus ruky!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: lm - 
23. února 2019
21:49

Hrůzná scéna se odehrála před zraky návštěvníků masopustu v Mladoticích. Šestadvacetiletému muži tu v sobotu odpoledne explodoval v ruce dobový fotoaparát a výbuch mu patrně utrhl část ruky. Vážně zraněný skončil v nemocnici. 

K incidentu došlo krátce před půl šestou odpoledne. „Dle místních šlo o místního myslivce, který byl vybaven historickým fotoaparátem, u kterého efekt blesku tvořil výbuch směsi hořčíkového prášku s okysličovadlem. V době, kdy muž připravoval další dávku chemické sloučeniny, aby docílil efektu blesku, explodovala mu v ruce celá zásoba prachu a měla mu vážně zranit ruku,“ informoval portál Krimi-plzen.cz.

Na místo ihned vyrazili záchranáři a vážně zraněného muže transportovali do Fakultní nemocnice Lochotín. Podle informací deníku Právo výbuch muži utrhl ruku v zápěstí. Tlaková vlna mu také měla pohmoždit horní část těla.

 

 

PavelSki ( 24. února 2019 12:30 )

Jasně, když půjdeme do důchodu možná v 80, tak máš pravdu. Jinak moc smutná událost, varování na inetu nenajdeš a v 19.století inet nebyl. Tak mu popřejme, ať se z toho alespoň trošku dostane. Mne by to také nenapadlo, že může bouchnout krom toho, že bych ani nevěděl jak připravit.

Ruth ( 24. února 2019 01:12 )

Dle místních šlo o místního myslivce. Tak alespoň už nebude vraždit zvěř.

Pohybovenadany ( 23. února 2019 22:42 )

Tak to ja jsu s mojim věkem dorostenec (45) jestli 26 je mladík

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání