Přestože se oba rodiče s velkou láskou starali o svého těžce nemocného chlapečka, jejich vztah ve skutečnosti procházel vážnou krizí. Lengyel, kterému se přezdívá Pinďo, prý s manželkou už dokonce stihl podepsat rozvodové papíry. Ani velká láska, kterou oba cítili k malému Peťkovi, který neviděl, neslyšel a ani se nebyl schopný pohybovat, je podle všeho spolu neudržela.

V únoru loňského roku přitom Pinďo na facebooku napsal své ženě dojemné vyznání, kde ji nazýval nejlepší maminkou a fantastickou ženou: „Její láska, oddanost a péče je obdivuhodná.“

„Pinďo se odstěhoval v prosinci roku 2017. Víc než 14 měsíců nežijí ve společné domácnosti,“ prozradil zdroj z blízkého okolí této kdysi tolik zamilované dvojice smutnou pravdu webu Čas.sk. Péče o chlapečka se závažnými zdravotními problémy byla pro Pinďa a Barboru zkrátka příliš náročná a jejich soužití prošlo za ty roky příliš drastickou změnou a získalo mnoho hlubokých trhlin. „Před rokem měli termín rozvodu, ale jednání bylo odročeno,“ upřesnil zdroj.

 

Dvojici nesblížilo ani úmrtí jejich malého andílka, do krematoria v Banské Bystrici, kde probíhalo s ubohým Peťkem poslední rozloučení, dorazil každý po své vlastní ose. „Nejenom že přišel každý sám, ale také zvlášť odešli. Když se v krematoriu loučili, vypadalo to, jako kdyby každý odcházel do jiného domova. Sice se rozloučili moc pěkně a Pinďo dokonce políbil Barboře ruku, ale už spolu nejsou,“ dodal zdroj. Ani Pinďo, ani Barbora se k tomu zatím oficiálně nevyjádřili.

 

Pinďo s Barborou přitom dlouhá léta randil a po narození synka se v Bratislavě v naprosté tichosti vzali. „Sňatek jsme měli oficiální, úřední, papírový. Moje úžasná partnerka se stala mou manželkou. Bylo to osobní, silné a emotivní,“ rozplýval se v prosinci 2015 slovenský moderátor a bavič, kterého s jeho vyvolenou oddala oblíbená politička Lucia Nicholsonová (42). Dva roky nato se ale už jejich cesty rozešly. Katastrofy, kterým museli čelit, byly zkrátka příliš fatální…

Fotogalerie
14 fotografií