Model Jeremy Meeks doufal, že se mu podaří splynout s davem a vmísí se na prestižní společenskou událost, kterou pořádal manželský pár Jay-Z a Beyoncé v hotelu Chateau Marmont v Los Angeles. Dočkalo se mu ale nepříjemného překvapení! Ochranka s ním neměla slitování, nebyl na listu, a tak ho mezi „vyvolené" nepustili.

„Jeremy dorazil do hotelu asi půl hodiny před půlnocí. Poté co neúspěšně zkoušel jedny dveře, mu bylo doporučeno, aby popošel kousek dál, že tam je vstup na party," prozradil britskému serveru MailOnline zdroj. 

„Když konečně našel ty správné dveře, hosteska mu oznámila, že není na listu zvaných a že bude muset odejít. Asi ještě pět minut se ji snažil přemluvit, ale společně s ochrankou byli neoblomní. Nakonec se sbalil, nasedl do auta a odjel," dodal svědek.

I přesto, že se mu nepodařilo dostat do společnosti hvězd, jako je Rihanna (31), Jennifer Lopezová (49) nebo Natalie Portmanová (37), zapózoval před hotelem několika přihlížejícím fanouškům na selfie. Model, který je přezdívaný jako nejkrásnější kriminálník světa, působil podle svědků lehce unaveným dojmem, možná i kvůli veselé „cigaretě", kterou si dopřál předtím, než se snažil proniknout na party.

Americká policie v minulosti zveřejnila jeho „mugshot" poté, co byl zadržen za neoprávněné držení zbraní a loupežné přepadení. Později byl dokonce odsouzen k 27 měsícům ve vězení. Svou náhlou popularitu vytěžil na maximum a stal se úspěšným modelem, který předvádí pro slavné módní návrháře po celém světě. 

VIDEO: Jako dvě hrdličky: Jeremy Meeks a jeho miliardářská milenka Chloe Green

Fotogalerie
85 fotografií