Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž vydíral vdanou známou sexem: Udělala všechno, co chtěl!

Žena muži hanbaté fotky nakonec poslala a on je zveřejnil.
Žena muži hanbaté fotky nakonec poslala a on je zveřejnil.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
28. února 2019
19:33

K hodně bizarnímu případu došlo ve slovenském okresu Snina. Vyděrač několikrát prostřednictvím sociální sítě i telefonicky vyhrožoval své známé, že pokud se nesvlékne a nepošle mu fotografii svých intimních partií, řekne jejímu manželovi, že spolu měli sex po telefonu.

Vystrašená žena nakonec vyděrači fotografie intimních částí těla poslala. Muž však poté s vyhrožováním nepřestal a jeho požadavky se navíc stupňovaly, uvedl Nový Čas.

Od ženy žádal schůzku a, pokud by nesouhlasila, vyhrožoval jí, že zveřejní zaslané erotické fotky. Svou hrozbu nakonec splnil a fotky na sociální síti zveřejnil. Ženu pak vydíral dál. Jeho internetovému běsnění učinila přítrž až policie.

Po obžalobě z vydírání se neřád dostal před soud. Samosoudce Ivan Roháč z okresního soudu v Humenném mu vyměřil dvouletý trest s odkladem na 20 měsíců. Rozsudek je pravomocný. 

JesseJames ( 3. března 2019 20:33 )

Mám dojem že se za tím skrývá o dost více. To vydírání byl jen vrcholek ledovce. Intuitivně cítím, že psychicky byli jaksi mimo oba dva. Vyděrač i vydíraná.

Taurus70 ( 1. března 2019 07:02 )

Tak to musela byt velka blbka😂😂😂😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání