Majitel snubního prstýnku se kromě správného data nálezci prokázal také fotografií druhého prstýnku, na kterém je vyrytý stejný termín a nápis „Tomáš“. Šperk Luděk Gerry našel na chodníku na Vinohradech nedaleko Flory v pondělí 25. února kolem 16:30 hodin. Fotografii prstýnku vyvěsil na sociální síti a snažil se majitele najít.

Nálezci po uveřejnění začaly chodit desítky zpráv od lidí, kteří se snažili tvrdit, že prstýnek je jejich, nebyli ale schopni sdělit správné datum svatby. „Nepřekvapilo mě to, zlato je asi pro někoho lákavý materiál,“ uvedl Luděk Gerry.

Po těchto snahách o neprávoplatné získání prstýnku se ozval správný majitel. Prozradil, že prstýnek mu sklouzl z prstu v sobotu večer a poté ho nemohl najít. Je proto k nevíře, že na frekventovaném chodníku zůstal bez povšimnutí až do pondělního odpoledne. Nálezce po předání šperku neskrýval nadšení, že takto důležitý předmět v životě dvou partnerů se vrátil tam, kam patří – jak dle vlastních slov uvedl – snad i díky výzvě, kterou Blesk.cz během pátrání šířil dál mezi lidi.