„Všichni jsme Lisu neskutečně milovali a jsme z její ztráty zdrcení. Zemřela v pondělí ráno, v jejím bytě v New Orleans. Stále čekáme na výsledky pitvy," uvedl po její smrti manažer Mitch Clem pro časopis server People.com.

Okolo jejího úmrtí kolují zvěsti, že se mělo jednat o sebevraždu, ale její rodina to razantně popřela. „Jakékoliv spekulace o sebevraždě nejsou ničím podložené," dodal Clem.

Její přátelé jsou náhlou ztrátou zdrceni. Mezi nimi i její kolegyně, herečka ze seriálu Baywatch Donna D'Erricová (50), se kterou hrála v roce 2015 ve filmu 'Only God Can'.

„Právě jsem se dozvěděla novinku o smrti své přítelkyni, herečce Lise Sheridanové. Byla nalezena v pondělí ráno. Lisa a já jsme spolu před pěti lety natočily film a staly jsme se velmi blízkými a zůstaly jsme kamarádkami i po natáčení. Byla skutečně jedním z nejmilejších lidí, které jsem kdy potkala. Jsem zničená. Ještě nedávno jsem s ní mluvila, a byla v dobré náladě. Budeš mi moc chybět," napsala na svém facebookovém profilu Donna D'Erricová.

Lisa byla v minulosti zasnoubená s hercem Ronem Livingstonem, ale ke svatbě nikdy nedošlo. Během své kariéry se objevila v několika filmech, aktivní byla ale především v televizních seriálech. Její první televizní role byla v seriálu Krok za krokem, kde si v jednom dílu zahrála postavu jménem Bonnie. 

 

Fotogalerie
16 fotografií