„To si jdete s kočárkem na procházku a vidíte skupinku lidí, která podpírá paní, které je evidentně zle. Říkala jsem si, jestli tam mám jít ještě já, ale třeba se budu hodit. Nikdo z nich nevolal záchranku, protože bylo prý vidět, že je paní pod vlivem. Záchranku jsem samozřejmě zavolala, protože to, jestli je člověk nebo není pod vlivem, není důvod člověku nepomoci,“ rozpovídala se herečka o nebezpečné situaci na svém instagramu. 

Po chvíli se dle jejích slov skupinka lidí rozpustila a zůstala tam jen herečka sama s pánem, který nemocnou paní podpíral. Společně s dispečinkem pak pomáhala zjišťovat, co se stalo, a udržovat ji při vědomí.

„Než přijela záchranka, paní začala mít strach z toho, že jí ublížíme, a začala utíkat, takže jsme ji naháněli (já s kočárkem), následně jsme museli zavolat i policii, jelikož se paní opravdu silně motala a byla tak sobě nebezpečná,“ pokračovala v líčení příběhu Burešová, která nedávno zazářila i v pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas.

Důvod, proč se rozhodla o situaci svěřit svým fanouškům, je, že chtěla ukázat, že pomáhat se má za každé situace, i když někdy se může zdát člověk třeba opilý. Může se totiž stát, že dotyčný trpí třeba cukrovkou a při nízké hladině cukru v krvi se může jenom jevit jako opilý. 

Sanitka i policie nakonec dorazily, jak to nakonec celé dopadlo, už krásná brunetka neví. Nejvíc ji mrzí, že většina kolemjdoucích využívala svůj telefon spíše k tomu, aby si celou situaci vyfotili nebo natočili, ale záchranku musela zavolat až ona. 

 

Herečka si v jednu chvíli vzpomněla i na svou roli sestřičky Petry Horvátové z Modrého kódu a hned se o tom na svém instagramu podělila se svým seriálovým kolegou Davidem Gránským (26).

„Vzpomněla jsem si i na tebe Daví, protože když se mě ten pán ze záchranky ptal už potřetí, jestli jsem všechno zkontrolovala a jestli je paní dušná, tak jsem mu chtěla říct: Ano, prosím vás, všechno je v pořádku, všechno jsem zkontrolovala, můžete mi věřit, já jsem zdravotní sestra,“ dodala se smíchem Burešová.

VIDEO: Eva Burešová: Měla jsem ledvinovou koliku, prošla jsem si peklem

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová: Měla jsem ledvinovou koliku, prošla jsem si peklem David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií