Čas na detox podle světových celebrit! Jaká jsou jejich tajemství?

  • Čas na detox podle světových celebrit! Jaká jsou jejich tajemství?
    28. března  2023 
     06:00

    Detoxikační diety jsou populární zejména na jaře, kdy si tělo žádá očistu. Načerpejte novou energii a zlepšete své trávení. Tváře hollywoodských hvězd, jako jsou Jennifer Aniston, Kate Hudson, Jennifer Lawrence nebo Beyoncé, jsou navíc důkazem toho, že očista organismu má velký vliv i na vzhled pleti. Jaká jsou jejich detoxikační tajemství?

    Začněte jíst zdravě, pravidelně cvičte a spolu s těmito detoxikačními tipy slavných žen docílíte dokonalého výsledku.

  • Jennifer Aniston

    Herečka Jennifer Aniston sází na detoxikační smoothie, díky kterému se může pyšnit zářivou pletí a zdravě vypadajícími vlasy. Speciální zeleninová směs tělu pomáhá zbavit se přebytečné vody a čistí krev od toxinů. Do jídelníčku ji však musíte zařazovat alespoň několik dní po sobě.

    Smíchejte červenou řepu, okurku, baby špenát, česnek, mrkev, celer a kadeřávek a vše důkladně rozmixujte. Pijte nejlépe hned po probuzení.

    VIDEO: Jarní očista těla: Tyhle bylinky zafungují nejlépe...

    Video se připravuje ...
    Jarní očista těla: Tyhle bylinky zafungují nejlépe • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Miranda Kerr

    Kdo by nechtěl vypadat jako andílek Victoria's Secret? Krásná Miranda Kerr na sebe prozradila, že se o svůj vzhled opravdu pečlivě stará. Pro dokonalou pleť zařazuje do svého jídelníčku co nejvíce zelené zeleniny, která je bohatá na vitaminy i kyselinu listovou, a vypije denně spoustu čisté vody.

    Nedá také dopustit na přírodní doplněk stravy v podobě chlorelly, která obsahuje širokou škálu biologicky aktivních látek. Ty nejen mají detoxikační účinky, ale i podporují imunitu a dodávají tělu potřebné živiny. Vedle vitaminů, minerálních látek, aminokyselin a mastných kyselin chlorella obsahuje i chlorofyl a růstový faktor, který urychluje hojení.

  • Kate Hudson

    Detoxikační tip od Kate Hudson není pro každého. Americká herečka si totiž před spaním dává lžíci jablečného octa. Už po týdnu – Kate slibuje – se dostaví pozitivní účinky, díky kterým na tento rychlý a snadný detox nedáte dopustit ani vy.

    Jablečný ocet nabízí cenné složení založené na kyselině octové a dalších organických kyselinách. Dále obsahuje cenné vitaminy skupiny B, vitamin C, minerály a stopové prvky. Na tělo má antioxidační účinky a podporuje metabolismus, čímž usnadňuje i hubnutí.

  • Jennifer Lawrence

    Štíhlá postava Jennifer Lawrence rozhodně není zadarmo. Aby vypadala na červeném koberci opravdu dokonale, používá den před událostí epsomskou sůl. Ta obsahuje vysoké množství přírodní formy hořčíku a síranu a používá se pro vnitřní i vnější detoxikaci.

    Sůl vás v tomto případě zbaví nadbytečné vody, ale počítejte i s projímavými účinky. Pročištění střev je v tomto případě jednorázové, čili detox neaplikujte pravidelně. Dopřát si však můžete i detoxikační koupel, která také tělu pomáhá zbavovat se škodlivých látek.

  • Anna Friel

    Anna Friel ve svých dvaačtyřiceti letech vypadá naprosto famózně! Jejím tajemstvím jsou pravidelný peeling a tzv. suché kartáčování. Nejrůznější pupínky často vznikají nedostatečnou detoxikací těla, a je tak třeba i manuálně podpořit vylučování všech toxinů.

    Díky kartáčování se zbavíte odumřelých buněk, zjemníte kůži na dotek a zredukujete i celulitidu. Zkombinujte kartáčování i se cvičením a hydratací v podobě kvalitního pitného režimu a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat!

  • Gwyneth Paltrow

    Detox podle Gwyneth Paltrow se skládá z ovocných a zeleninových šťáv, které nejčastěji snídá. Ale nebojí se je zařazovat do jídelníčku ani po dobu celého dne. Kombinace druhů ovoce a zeleniny však nevybírá náhodně. Pomocí speciálního programu na očistu si připravuje šťávy, jež mají ty nejlepší detoxikační účinky.

  • Beyoncé

    Tajemství krásy Beyoncé tkví v citronovém detoxu. Ten jí pomáhá nejen s hubnutím, ale i posílením imunity a celkového zdraví. Začněte svůj den skleničkou teplé vody s čerstvě vymačkanou šťávou z citronu, a to nejlépe každý den. Vedle toho, že do těla doplníte vitamin C, vyplavíte také škodlivé toxiny a obnovíte přirozenou hladinu pH v těle.

/
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji