Půvabná brunetka Kate Beckinsaleová, představitelka ikonické upírky Selene z filmové série Underworld, se tentokráte „zakousla“ do další oběti – mladého herce Peta Davidsona (25). I když konec minulého roku podle všeho strávila se sympatickým hercem Jackem Whitehallem, vzápětí jí padl do oka mladičký rodák z New Yorku Pete Davidson.

Vztah, o kterém se několik posledních týdnů jenom spekulovalo, potvrdili herci svou nedávnou romantickou schůzkou, během níž se už před novináři nijak neskrývali.

Od Davidsona, který byl dříve krátce zasnoubený s americkou zpěvačkou Arianou Grande (25), sice nádhernou hollywoodskou hvězdu dělí dobrých dvacet let, velký věkový rozdíl jí ovšem nikterak nebránil v tom, aby si ho v centru NY vedla v těsném objetí a při jakékoliv příležitosti se na něj hladově vrhala.

Herečka vedle vysokého mládence s poněkud výrazným předkusem zkrátka zářila jako čerstvě zamilovaná puberťačka. Očití svědkové také vypověděli, že se dvojice na utkání New York Rangers a Washington Capitals věnovala spíše žhavým polibkům nežli hře.

Kate, která se proslavila rolí něžné zdravotní sestry ve velkofilmu Pearl Harbor, má za sebou dvanáct let trvající manželství s režisérem Lenem Wisemanem (45) a předtím osmiletý vztah s hercem Michaelem Sheenem (49), z něhož vzešla dcera Lily Mo (20).

Je poněkud pikantní, že je dcera o pouhých pět let mladší než maminčin současný partner, a tak by se daleko více hodil k ní nežli k ženě, která by mu mohla dělat dospělácký dozor u nepřístupných filmů. Vztah se slavnou a uznávanou herečkou by ovšem zatím nepříliš úspěšnému umělci mohl zásadně napomoci v jeho kariéře...

VIDEO: Trailer k filmu Underworld: Probuzení

Video
Video se připravuje ...

Trailer: Underworld /Youtube/

Fotogalerie
27 fotografií