Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zakomplexovaný miliardář (†65) zemřel kvůli svému malému penisu! Diamantový král nepřežil operaci na zvětšení mužství

Autor: Petr Šour - 
7. března 2019
12:04

Měl všechno, co si člověk může přát. Neskutečně prosperují diamantový byznys, nejluxusnější střešní byt v Monaku, v jeho ložnici se střídaly zástupy nejkrásnějších žen. Zabila ho ale marnivost a touha po větším mužství.

Na pařížské soukromé klinice přímo na Avenue des Champs-Elysees zemřel v sobotu jeden z nejbohatších a nejtajuplnějších mužů Evropy, Ehud Arye Laniado (†65). Skonal během operace na zvětšení penisu, uvedl britský deník Daily Mail. Během zákroku, kdy mu byla do jeho mužství aplikována speciální látka, ho postihl rozsáhlý infarkt, kterému navzdory veškeré lékařské péči podlehl.

Začínal jako masér

V Izraeli narozený miliardář s belgickým občanstvím Laniado začínal jako masér a ačkoli neměl prakticky žádné vzdělání, vypracoval se na jednoho z největších světových odborníků na surové i broušené diamanty. Jeho firma Omega Diamonds z Antverp vozila drahé kameny hlavně z Angoly a Konga. Jak uvedli jeho přátelé, Laniado kvůli svému malému vzrůstu trpěl silným Napoleonským syndromem a byl přímo posedlý svým zjevem. „Říkali jsme mu Argentinec, protože vypadal jako tanečník tanga. Ale měl ohromný talent na obchod a na oceňování surových diamantů,“ citoval The Sun jednoho z jeho společníků. Když se zrovna nevěnoval úpravě svého zevnějšku, nechal si od svého asistenta předčítat ze svých bankovních výpisů. To ho prý bavilo tak, že to dělal i třikrát denně.

Sídla a večírky

Přesné jmění Laniada není známé, i protože se vždy pohyboval na hraně zákona a měl věčné problémy s daňovými úřady. Tanečník vlastnil v Monaku jeden z nejluxusnějších střešních bytů v hodnotě 891 milionů korun a dům v kalifornském Bel Air, kde se pořádaly okázalé večírky s modelkami a Chateau Margaux teklo proudem.

Skandály

V 90. letech byl namočený do nelegálního vývozu zbraní do Angoly v hodnotě 18 miliard korun. Belgie po něm požadovala doplatky na daních ve výši 418 miliard korun. 14. března měl kvůli tomu Laniado znovu stanout před soudem.

Lana Davis ( 7. března 2019 20:01 )

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

IQ_diskuse_Blesk ( 7. března 2019 17:30 )

Taky ho mám jen 22cm a vím jak z něj udělat 30. Kvůli tomu nemusel zhebnout blb.

hnusnejsvet33 ( 7. března 2019 17:30 )

Stručně a jasně, prostě zloděj s malým pinďourem!

josefvyskoc ( 7. března 2019 15:29 )

Jiri Pomeje byl sice chudy, ale o jeho chloube kolovaly v soubyznysu legendy!

vihor ( 7. března 2019 14:56 )

Na prodej diamantů člověk skutečně potřebuje obchodního ducha. Protože diamanty jsou ve své podstatě podvod. Je jich dostatek, nemají žádnou skutečnou hodnotu. Jejich tržní cena je uměle vytvořená tím, že licenci na jejich zpracování pro klenotnictví má jen omezené množství firem. Nákup diamantových šperků není žádnou investicí, protože jsou dále po prvním majiteli prakticky neprodejné. Je to uměle vytvořený byznys s blištivými kamínky.

Zobrazit celou diskusi