Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dokud je smrt nerozdělí? Ženich ještě na svatbě vlepil novomanželce facku jak vrata

Autor: DH - 
7. března 2019
19:35

Internet obletěly záběry, které údajně pocházejí z centrální Asie, a jsou na nich vidět svatebčané a nevěsta se ženichem. Idylu ale vystřídá šok, a když žena uhne manželovi s kusem dortu od úst, vrazí jí ohromnou facku.

Videoklip, který se objevil na řadě sociálních sítí, byl údajně natočen jen patnáct minut poté, co si novomanželé řekli svá „ANO“. O to více šokující je chování muže, který své milované před zraky nejbližších vrazil takovou facku, že všichni zůstali stát jako opaření.

Na facebooku se lidé bouří a muži ze záběrů by nejraději vlepili podobnou ránu do obličeje, nejlépe pak přímo učebnicí se základy slušného chování.

Celá situace na videu vznikla ve chvíli, kdy si podle tradice dával novopečený manželský páreček navzájem ochutnat ze svatebního dortu. Když ale muži jeho žena dvakrát ze žertu uhnula od úst, vrazil jí obří facku. Video pochází údajně ze středu Asie.

XLADI ( 8. března 2019 08:56 )

No ta přímo září štěstím. Manžel *** a děsnej suverén. Měl dostat hned deku a nakládačku až by se *** . To je hrdinství dát drobý ženský facana až si sedne.

5nastolevceskych ( 8. března 2019 08:14 )

Jiný kraj, jiný mrav. U nás zase musí nevěsta šlápnout ženichovi na nohu, aby byl pod pantoflem.

Taurus70 ( 8. března 2019 06:36 )

Nevypada to na socky takze slecna evidentne vi do ceho sla a hlavne zamilovanost vypada opravdu jinak tady jde o byznys a to zeny snesou opravdu hodne,hlavne ze nebude muset delat tech par facek rada vydrzi,dustojnost zen v zivote jako takovych tezce upada kvuli penezum vydrzi hodne.

sigmae ( 7. března 2019 22:35 )

pokud je novomanželka rozumná...okamžitě rozvod, pokud ne...kdo chce kam....

Zobrazit celou diskusi