Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Miss Universe zemřela v Alpách při lyžování: Krásná Lotte (†19) dostala infarkt!

Autor: ital - 
11. března 2019
18:04

Tragický osud potkal holandskou modelku Lotte van der Zee, která v roce 2017 získala titul Miss Universe. Po dvou týdnech v kómatu zemřela v nemocnici poté, co při lyžování rakouských Alpách utrpěla infarkt pouhý den před svými 20. narozeninami. O její smrti informovali její zdrcení rodiče.

Holandská modelka Lotte van der Zee (†20) byla na lyžích v Alpách v rakouském Westendorfu, aby zde oslavila svůj velký den. Jednoho rána, právě den před svými 20. narozeninami, se ráno probudila a stěžovala si, že se necítí dobře. Podle vyjádření rodičů byla večer předtím venku s kamarády a vrátila se večer, aniž by si stěžovala na zdravotní potíže. Ráno se však neobjevila u snídaně, proto ji šli rodiče zkontrolovat do pokoje a nalezli ji v posteli.

Bert a Eugeniek van der Zeeovi napsali na instagram své dcery, že její nevolnost se prudce zhoršovala, až se jí najednou odpoledne zastavilo srdce. Matka ji musela resuscitovat a poté mladičkou krásku převezli do blízké nemocnice, kde ji přivedli do umělého spánku. Následně ji transportovali do nemocnice v Mnichově v Německu.

Po dvou týdnech v kómatu dívka zemřela. Její otec se pro média svěřil, že se rozhodli ji odpojit, když jí selhaly orgány. „Naše perla zemřela ve středu 6. března ve 22:47 večer. Je to neuvěřitelně zvláštní, že naše milovaná Lotte už není mezi námi. Máme zlomené srdce. Rádi bychom vám poděkovali za vaši podporu a dojemné zprávy,“ vyjádřili se dívčini rodiče na internetu, kde zveřejnili také její fotografie, jak pózuje ve sněhu v červené kombinéze.

Zatím není jisté, z jaké příčiny Lotte dostala infarkt. Její rodina však uvedla, že testy všechno prokážou.

antismejd ( 12. března 2019 09:39 )

infarkt myokardu nemá s biologickým věkem v podstatě nic společného..... tak tento výrok je favoritem jako výrok roku...kdyby hloupost nadnášela ,tak by ENIGMA létal jako holubička....

fido2 ( 11. března 2019 22:23 )

Nanyny se týrají hladem a to je výsledek.

Hus_z_Prahy ( 11. března 2019 20:54 )

Tak to je tedy pech..

antismejd ( 11. března 2019 20:16 )

jsou 2 možnosti-nezjištěná vrozená vada,nebo nějaký bobule... klasický infarkt nepříchází u 19leté v úvahu!!!

fandasever ( 11. března 2019 19:12 )

Umřít ve 20 letech na infarkt to kurevská smůla, jako miska měla určitě peněz dost, to nechodila k doktorovi? Prostě smůla, kurevská smůla!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání