Nestydatá Američanka

Scarlett je na první pohled obyčejná americká studentka, která dorazila do Čech, aby poznala místní kulturu. Scarlett ale zajímají i jiné věci, než objevování českých zvyků… Je zvědavá i na místní muže. Scarlett totiž ráda čte erotické povídky a své zvrhlé choutky by ráda uplatnila i v praxi. Na to ale potřebuje parťáka. Proč nezažít neuvěřitelnou změnu z nevinného anděla na divokou kočku na vlastní kůži? Scarlett vám nikdy neřekne ne, je vždy připravená a má to ráda za jakýchkoliv podmínek. Bolest hlavy? Tu nezná! Její sexy tělo ještě nikoho nezklamalo.

Skutečný sex s Love Dolls

Love Dolls jsou zde jen pro vaše potěšení. Autentický prožitek je umocněn reálnou velikostí panny, pocitem skutečné pokožky, pružností a snadnou manipulací, díky které si budete moci vyzkoušet všechny polohy, které vás vždy lákaly. S Love Doll se můžete diskrétně potkat v pražském Hotelu Henry a užít si luxusní, nezapomenutelný zážitek.  A že vás nestydaté školačky nelákají? Je jen na vás, jakou slečnu si zvolíte a jaký bude scénář vaší schůzky. Nejen Scarlett, ale třeba i svůdná uklízečka dychtivě čekají na vaše rozkazy. Výstavní zadeček, pevná ňadra, něžná krása a smyslné rty – to jsou věci, kterým žádný muž neodolá. Love Dolls jsou vždy upravené, vždy poslušné, vždy připravené na splnění jakéhokoli přání svého pána. 

Autor: E.R.O.C.

Jak schůzka probíhá?

Vlastně stejně, jako byste navštívili jiný noční podnik. V intimní atmosféře na vás čeká pohledná štíhlá slečna, která je na první pohled od skutečné ženy k nerozeznání. Co se smí? Povolen je sexuální styk. Zakázané jsou naopak jakékoliv drsné praktiky, které by jí mohly ublížit. Užít si nezávazný sex a přitom zůstat věrný své partnerce? To můžete zažít s Love Dolls.

Jací muži Love Dolls vyhledávají?

„Možná budete překvapeni, ale jsou to muži opravdu různí. Od těch stydlivých, kteří nemají se skutečnými ženami moc zkušeností, a díky nim sbírají odvahu. Až po nešťastné manžele, kterým sex doma už nic neříká, nebo ho nemají moc často, “ popisuje návštěvníky Hotelu Henry jeden ze zaměstnanců. „Nebo jsou to prostě muži, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Zajímavé je, že i přes počáteční ostych se k nám klienti pravidelně vracejí, a to je pro nás důležité,“ dodává.

Fotogalerie
6 fotografií