Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chirurg ukazoval na instagramu rozřezané genitálie pacientů, dostal vyhazov

Autor: shp - 
15. března 2019
22:14

Vyhlášený doktor Christopher John Salgado (50) z Univerzity Miami se ocitl přímo v centru policejního vyšetřování. Chirurg, který se specializuje na změnu pohlaví, je totiž podezřelý, že na svém instagramu zveřejňoval rozřezané genitálie a narušil tak soukromí pacientů.

Snímky ze sociální sítě ukazují, jak Salgado na účtu sexsurgeon (sexuální chirurg) zveřejňoval fotky z operačních sálů. Neštítil se odhalit ani snímky rozřezaných genitálií nebo jejich částí. Policie ho nyní vyšetřuje i kvůli rasistickým, transfobním a homofobním komentářům a hashtagům.

Fotografie se na účtu objevovaly od loňského října. Po propuknutí skandálu byl profil smazán. Poslední příspěvek měl být podle Social News Daily přidán letos na Valentýna a šlo o rozříznutý penis ve tvaru srdce, ze kterého se později měla stát vagina. Salgado se sice tvářil důstojně, ale nechoval se tak. K fotkám přidával hashtagy jako #megač*rák nebo #análnílegranda.

Chirurg dostal vyhazov

Sám Salgado se k celému průšvihu ještě nevyjádřil, ale z práce dostal okamžitě padáka. „Můžeme potvrdit, že Dr. Christopher Salgado již není nadále zaměstnancem Univerzity Miami. Pokračujeme s týmem expertů v péči o pacienty procházející změnou pohlaví,“ prohlásila nemocnice.

Srna1 ( 16. března 2019 00:52 )

Co bys chtěl aby tam byly fotky těch hermafroditů??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání