Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Náklaďák chodce těsně minul: Přesto se zhroutil v krvi a málem přišel o oko!

Autor: ital - 
27. března 2019
22:07

Naprosto neuvěřitelný případ řešili ruští lékaři ze Sibiře, když za nimi přišel třicetiletý Anton Bakulev se zakrváceným obličejem a obrovskou ránou pod okem. Po bližším prozkoumání zjistili, že muž má v lícní kosti zaražený 6 cm dlouhý šroub i s maticemi.

Když se Anton Bakulev ze sibiřského města Lesosibirsk chystal přejít silnici na druhou stranu, počkal, až přejede právě projíždějící náklaďák. Ve chvíli, kdy jej míjel, ucítil muž ostrou bolest pod pravým okem a sesunul se k zemi, zalitý vlastní krví.

Neprodleně se odebral do nemocnice. Tam doktoři nemohli uvěřit vlastním očím, když spatřili, co Antona zasáhlo. V lebce měl zaražený 6centimetrový šroub, který zjevně odmrštil kolemjedoucí kamion. Otáčející se kola odpálila kovový předmět rychlostí kulky.

Lékaři měli strach ze ztráty zraku, proto raději povolali speciálního chirurga. Ten musel provést náročnou operaci, která naštěstí skončila úspěšně. Zraněný muž se nyní zotavuje. Po zásahu šroubem mu však zůstaly obrovské jizvy. Podle některých názorů mu daly vzhled Frankensteina.

Zobrazit celou diskusi