Eva Longoria je rodačkou z amerického Texasu a polovina krve v jejích žilách je krví mexickou. Také proto hovoří plynně španělsky. V roce 1998 vyhrála Miss Corpus Christi, a díky tomuto titulu získala možnost soutěžit v talentové show v Los Angeles. I v té zvítězila. V LA pak zůstala a pustila se do budování své herecké kariéry.

Začínala nepříliš významnými štěky, například v seriálech General Hospital nebo Beverly Hills 90210, první výraznější roli však získala v seriálu Mladí a neklidní – odkud to byl jenom krůček k seriálu ABC Zoufalé manželky. Role Gabrielle z ní tehdy učinila jednu z nejlépe placených hereček na světě, za jednu jedinou epizodu získala na tehdejší dobu neskutečných 400 tisíc dolarů (9 milionů korun) - a ta částka se díl od dílu stále zvyšovala.

Kromě toho se krásná herečka angažovala i v politice, v roce 2012 podporovala Baracka Obamu (57), realizovat se však chtěla až jako manželka a matka. Vdala se celkem třikrát. Jejím prvním manželem byl herec Tyler Christopher (46), druhým basketbalista Tony Parker (36), vytouženého dítěte se však dočkala až se svým třetím chotěm, mexickým podnikatelem José Bastónem (51).

Na její nejkrásnější (i ty méně povedené) snímky se můžete podívat do naší galerie. Na počátku své kariéry si totiž nebyla vůbec podobná, a když se pořádně nenalíčí, někdejší sexbombu byste v ní hledali taky jenom hodně těžko...

VIDEO: Eva Longoria s Victoriou Beckham na Snapchatu

Video
Video se připravuje ...

Eva Longoria s Victoriou Beckham se baví na Snapchatu Instagram.com

Fotogalerie
56 fotografií