O tom, že půvabná brunetka a bohatý podnikatel už nějakou dobu netvoří pár, si již delší dobu štěbetali snad i vrabci na střeše. Modelka s dokonalými mírami ale na sociálních sítích nikdy nedávala svou lásku nikomu moc na odiv a vždy byla náramně tajemná, co se jejího soukromí týkalo. Na přímý dotaz Super.cz Kateřina Sokolová však upřímně odpověděla: „Potvrzuji, že s Pavlem už netvoříme pár“, a dodala, že si myslí, že tyto soukromé záležitosti měly vždy zůstat jen mezi těmi, kterých se to týká.

Je škoda, že nádherné missce nevyšel další vztah, tím spíše se sympatickým Pavlem, po jehož boku vždycky tak zářila. Dříve chodila například s Turkem Jeanem, podnikatelem Robertem Hájkem či surfařem Robi Chadem, ale až Kyllar jí po roce randění navlékl na prsteníček nádherný prstýnek s kamínkem. „Svatba bude,“ tvrdila na podzim loňského roku šťastná Sokolová a doufala, že tyhle její první zásnuby v životě budou i zásnuby poslední...

Místo toho teď zahání žal z rozchodu na lyžovačce v Alpách a společnost jí zde dělá například modelka Renata Langmannová (32). Takový pořádný babinec pro ni nyní musí být učiněným balzámem na pošramocené nervy... které si ostatně po návratu do Prahy může zase léčit i ve svém nadačním fondu AutTalk, který pomáhá lidem postiženým poruchou autistického spektra.

VIDEO: Miss Kateřina Sokolová: Nečekané zásnuby s bohatým milencem! 

Video
Video se připravuje ...

Miss Kateřina Sokolová: Nečekané zásnuby s bohatým milencem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií