Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena umučila kamarádčino autistické dítě k smrti. Zranění měl na každém centimetru těla

Žena umučila kamarádčino dítě k smrti. Autista měl tolik poranění, že nebylo možné určit příčinu smrti
Žena umučila kamarádčino dítě k smrti. Autista měl tolik poranění, že nebylo možné určit příčinu smrti  (Autor: Facebook, police)
Autor: DH - 
18. března 2019
18:39

V americké Nevadě vyplaval na povrch brutální případ, ve kterém žena umučila k smrti dítě s autismem. Chlapec navíc nebyl její, ale kamarádky. Policisté oběť týrání nedokázali kvůli četným poraněním ani rozeznat.

Z umučení čtyřletého Brandona Stacklera Jr. Byla policií obviněna dvaačtyřicetiletá Crystal Stephens. K tomu ji vyšetřovatelé dokonce nařknuli i ze sexuálního obtěžování a z toho, že dítěti dávala metamfetamin.

Brandon sice přišel o život už v létě, ale lékařům a policistům doposud nebylo jasné, kdo znetvořené dítě vlastně je. „Upřímně musím přiznat, že to nebožátko mělo na každé své kosti a pídi těla nějaké poranění,“ řekl doktor vykonávající jeho pitvu.

Úřady v americkém městě Las Vegas se nechaly slyšet, že navrhnou pro ženu trest smrti. Zarazila je míra poranění, kdy bylo dítěti diagnostikováno 27 zlomenin žeber a také četná poranění v oblasti varlat a penisu. Čtyřletý hoch měl v těle zbytky metamfetaminu, natrženou slezinu, poraněná játra a plíce. Chlapeček byl navíc celý popálený a to dokonce i v puse.

Dítě nemělo od začátku života štěstí, že vůbec přežilo. Jeho matka i otec ho nenáviděli a bili ho. Když se média ptala jeho otce na to, kdo bude financovat pohřeb, řekl jen suše: „Žádný rodič, žádný otec...neočekávám, že se pochová.“

Matku dítěte policie neobvinila, neměla prý tušení, že její dítě trpí. Je na drogách a o dítěti neví nic. Kamarádka ho prý hlídala, když si pak žena o své dítě řekla, odmítla jí ho vrátit.

Monikay ( 19. března 2019 18:57 )

to je taková "smetánka" lidstva

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání