V pondělí večer se ve smíchovském kině CineStar Anděl konala premiéra snímku Karla Janáka s lehce dvojsmyslným názvem LOVEní. V něm hrála prim mladší sestra Ani Geislerové (42) Ester, která se před nedávnem zbavila rudé barvy vlasů a obarvila se na blond.

Na slavnostním uvedení filmu to ale vypadalo, že se ke své typické barvě opět vrací. Ve spojení se zelenými šaty a náušnicemi vypadala skvěle. Není tak divu, že se s ní chtěli vyfotit snad všichni přítomní pánové – režisér Janák i kolega Jakub Prachař.

Oba přitom mají doma krásné manželky, Kuba modelku Agátu Prachařovou (33) a režisér Snowboarďáků a Rafťáků zase herečku a principálku Divadla Radka Brzobohatého Romanu Goščíkovou (36). Ta první z nich manžela navíc podpořila a na film se přišla do kina podívat. Stejně tak dorazila i Jakubova sestra Mariana Prachařová (24), kousek od dam pak seděl také Milan Peroutka (28). 

Mezi prvními přišel též muzikálový herec a zpěvák Roman Tomeš (31), který si ve filmu zahrál jednu z menších rolí. Jeho manželka Míša Tomešová (27) byla také k vidění v sále. Dorazila samořejmě též stand up umělkyně Eva Kramerová (28) alias Evelyn, která ve filmu ztvárnila kamarádku hlavní ženské postavy. Na film zavítala také herečka Kristýna Janáčková (37) s manželem a dokonce i jedno z hereckých dvojčat Černodrinských, které si zahrály v Ordinaci.

Tak trochu zvláštně ale působilo, že na premiéře chyběly další hvězdy – v první řadě představitel jedné z ústřední trojice postav – Martin Písařík (39). Ten v ději uteče Geislerové od oltáře, posléze o její přízeň bojuje se sokem v podání Jakuba Prachaře. 

VIDEO: Prachařovo LOVEní Geislerové: Zpívá Lékořici a to strašně! Poslechněte si!

Video
Video se připravuje ...

Prachařovo LOVEní Geislerové: Zpívá Lékořici a to strašně! Poslechněte si! Bontonfilm

 

Fotogalerie
91 fotografií