Krásná Andrea Růžičková, která se proslavila spíše pod svým rodným příjmením Kerestešová, je skutečným vzorem pro mnohé matky. Kromě hraní, ke kterému se vrátila po nepříliš dlouhé mateřské dovolené, fotografování a charitativní činnosti ještě zvládá péči nejen o synka Tobiáše (1,5 roku) a manžela, ale i o dvě rozkošné mourovaté kočičky Kiaru a Grace. A užívá si to!

„Mám takové dny, kdy vlastně ani nevím, co zajímavého ze svého života bych vám mohla ‚nabídnout‘,“ svěřila se na sociální síti herečka známá například ze seriálu Vyprávěj nebo Ordinace v růžové zahradě 2, která původně pochází ze Slovenska.

„Život je vlastně nejkrásnější, když řešíte ty nejvíc obyčejné záležitosti. Například co uvařit nebo zase povysávat, vyprat, pověsit, pohrát si, najíst se, uvařit čaj, koupit toaleťák, nespěchat, objímat, zavolat si s mámou, poslouchat, jestli letí letadlo, pozorovat, jak ptáček zobe zrní…“ rozněžnila se.

„Ať si každý myslí, co chce,“ dodala a doplnila hashtag „life is beautiful“, což přeloženo do češtiny znamená „život je krásný“. A všichni její followeři a fanoušci (a že jich na instagramu rozhodně nemá málo, ale úctyhodných 133 tisíc) s ní vřele souhlasí. Podle nich je nejkrásnější žít tady a teď, akorát s tím úklidem to není třeba tolik přehánět. Na to Růžičková ale s pobaveným smajlíkem odpověděla: „Já ty denní domácí práce dělám fakt ráda…“

VIDEO: Hvězda Ordinace Andrea Kerestešová: V bílých volánech vypadala jako víla! 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ordinace Andrea Kerestešová: V bílých volánech vypadala jako víla! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií