Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Blonďatá policistka skončila s rozbitým nosem. Na stanici ji zbil zadržený muž

Autor: shp - 
20. března 2019
19:49

Tohle je drsná realita policejní práce. Dobrosrdečná seržantka byla napadena vazebně zadrženým mužem (41) na stanici v australském Wyongu. Útočník ženě zlomil nos a způsobil jí tržné rány v oblasti obličeje.

Snímek policistky s rozbitým obličejem a zakrvácenou uniformou sdílel na facebooku moderátor radia Ray Hadley. Foto se stalo okamžitě virálním a uživatelé sociálních sítí se podivovali nad brutalitou útoku. Podle Daily Mailu chtěla dát seržantka zadrženému a spoutanému agresorovi trochu čaje.

On ji však kopl kolenem do obličeje a k tomu jí uštědřil několik ran do hlavy. „Obvinění zní, že útočník chytil policistku za vlasy, když mu přinesla do cely čaj,“ řekl mluvčí policie Hadleymu. Žena musela být ošetřena a její rány sešity.

Dennodenní strasti

„Policejní seržantka byla v pondělí surově napadena na policejní stanici ve Wyongu. S tímto se musí naše policie dennodenně potýkat,“ napsal Hadley k fotce. Útočník byl obviněn z 10 vážných zločinů včetně napadení policejního úředníka, kladení odporu při zatýkání a z pokusu o útěk z policejní vazby.

Lubomír Babáček ( 4. dubna 2019 00:10 )

Ženy v policejních uniformách? Ano, ale pouze jako administrativní pracovnice. Praktická služba v terénu je pro křehké ženy v dnešní době plné násilí, zločinců a teroristů, jako když si zvolíte pro ochranu umístit za plot svého domu místo ostrého vlčáka čivavu. Hlavně západní země, kde se skrze nesmyslnou rovnoprávnost míní podělat, aby se ženy necítily diskriminovány před muži. Co si potom takový nadržený muslimský pacholek dokáže dovolit proti osobě, kterou ani nepovažuje za člověka, nýbrž ho ještě uráží, že mu nějaká "***" vysvětluje, co je nezákonné v zemi, která mu poskytuje střechu nad hlavou a tučné dávky, aniž by hnul prstem? Pořádní chlapi do ulic a ne baby, které jsou těm neintegrovatelným parazitům akorát k smíchu. Potom se nemohou divit, že se policie ocitá a nejspíš i záměrně, jako neschopná řešit naprosto bezmocně existenční problémy, které si jejich vlády nadrobily na vlastním dvorku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání