Herečka Kateřina Hrachovcová, která v posledních letech přijala jméno Kaira, se na sociálních sítích profiluje jako éterické stvoření či lesní žínka. Na jejím instagramu se to jenom hemží žhavými fotkami, na nichž hopsá (svlečená) v přírodě, tulí se ke zvířátkům, nebo se chlubí svou vypracovanou postavou. A že je to vskutku podívaná pro bohy! I když Kaiře pomalu, ale jistě táhne na padesátku, tělo má pevné a štíhlé jako dvacítka, a nahota jí rozhodně nevadí.

„Když je vám hezky ve vašem těle, tak se člověk i méně stydí,“ přiznala Hrachovcová v rozhovoru pro iDnes. A i když prohlašuje, že není žádná modelka a nevypadá dobře v úplně každém osvětlení a z každého úhlu, tak sexy fotky, na nichž se obnažuje, hovoří spíše o opaku.

„Nikdy jsem se ale neodhalila úplně. Spíš to bylo o tom, že mi bylo řečeno, že ty křivky jsou fajn a že by bylo hezké je nějakým způsobem vyfotit. Tak jsem na to přistoupila,“ vysvětluje tahle rajcovní plavovláska.

Svou skvělou postavu si udržuje nejen pravidelnými procházkami s pejskem, ale i cvičením, například hot jógou, které v posledních měsících doslova propadla, a posilováním. „Nejlepší zkratkou ke zdravému, hezkému tělu, je přestat hledat zkratky. Krása je ‚jen‘ bonus, být zdravá, to je motivace,“ poučuje přitažlivá Kaira dvaačtyřicet tisíc svých folloverů na instagramu, a je za to odměňována tisícovkami „lajků“.

Na počátku devadesátých let, kdy začínala hrát v televizi, přitom Hrachovcová platila spíše za holku „krev a mlíko“. Její Simona z legendárního seriálu Život na zámku možná měla tvářičky podstatně plnější, nicméně jí to i tak velice slušelo. V té době ovšem byla ještě kudrnatou brunetkou - zatímco nyní, v blond rovných kadeřích, je z ní mnohem větší samice...

Ostatně na její nejvíc sexy fotečky se mrkněte do naší galerie, nebudete litovat!

VIDEO: Kateřina Kaira Hrachovcová je už rozvedená!

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kaira Hrachovcová je už rozvedená! Doma má dva chlapy Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií