Polovinu základní školy dochodila Pavlína Pořízková ve Švédsku, kam za svými rodiči ve svých 10 letech emigrovala. Tehdy měla krásné velké modré oči a krátké havraní vlasy. Mezi plavovlasými dívkami tedy rozhodně vynikala.

Pavlína se nyní pochlubila na instagramu fotkou ze školních let a popsala své zážitky, na které asi nevzpomíná zrovna ráda. „Christel, dívka, co mi leží na klíně, byla označována za nejkrásnější holku ve třídě. Byla hlasitá, zábavná a sebejistá. Zatímco já jsem byla ztracená, nejistá sama sebou a hledala jsem se.“

„Rodiče mě opustili, když mi byly tři, aby mohli jít za lepším životem, což ve mně zanechalo pocit jakési nedostatečnosti – když mě rodiče nechtěli, nebyla jsem dobrá. Ve škole jsem byla několikrát šikanována,“ odhalila po letech.

„Tři holky z vedlejší třídy, proto nejsou na fotce, byly mými tyrankami. Zacházely tak daleko, že mi strkaly hlavu do záchodu a spláchly, protože jsem podle nich vypadala jak ku*va s těmi linkami na oči. Byly neúnavné a z každého dne mi udělaly peklo,“ přiznala Pořízková šikanu po mnoha letech.

Naštěstí si ale ve své třídě našla pár kamarádek, které jí byly oporou. Její první přítelkyní se stala Malin (na foto v kroužku dole), později se její nejlepší kamarádkou stala Petra (v kroužku nahoře). Dále Pavlína obdivovala Charlotte (v kroužku uprostřed), která pak odjela do Paříže studovat umění. Dívka Christine, která kvůli nemoci není na snímku, však byla ta, která Pořízkovou seznámila s modelingem – díky ní se později Pavlína stala jednou z nejúspěšnějších modelek světa.

A chlapec jménem Jens (v kroužku nahoře) byl zase první, kterého Pořízková v šesté třídě poprvé políbila.

Pavlína Pořízková se pochlubila fotografií z 9. třídy základní školy (třetí řada, třetí dívka zleva).
Autor: Instagram
 

VIDEO: Pavlína Pořízková ve filmu Její alibi

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková ve filmu Její alibi Youtube.com

Fotogalerie
61 fotografií