„Jsem zamilovaná, vážení,“ vyznala se Eva Burešová na sociálních sítích. „Píšou, že prej jsem sama. Nejsem. Jak bych mohla? Život není jen o tom najít pár a prožít ho v dvou. Život je o tom být šťastný. A já jsem. Vedle něj. Vedle něj totiž nikdy nejsem sama,“ dodala kráska známá například z muzikálů Dracula nebo Čas růží.

Bytostí, ke které pociťuje takhle vřelé vztahy, však není žádný nový nápadník – ale její devatenáctiměsíční syn Nathaniel. Dlouhou dobu jí s péčí o malého kloučka, na kterého Burešová krátce po porodu zůstala sama, pomáhala maminka, tu však nakonec aktivní mladá žena poslala zpátky na Moravu. Rozhodla se totiž postavit na vlastní nohy.

„A jsem spokojená a šťastná, ať si každý říká, co chce. Možná jste mě jen dlouho neviděli. Já se totiž usmívám. Opravdu. Od srdce,“ vysvětlila své současné stanovisko Burešová, která se proslavila hlavně rolí svérázné zdravotní sestřičky Petry ze seriálu Modrý kód.

Na důkaz svých slov připojila ke své dojemné zpovědi roztomilou fotku svého podřimujícího chlapečka, který je alfou a omegou jejího života. „Vše, co dělám, dělám pro něj,“ zdůraznila. To, že jí zrovna nyní nezahřívá postýlku nějaký urostlý fešák, ji vůbec netrápí. Spíše naopak!

V Top Star magazínu se totiž docela nedávno svěřila, že na vztahy nyní zanevřela. „Nikoho nemám a ani nechci. Třeba to vyzní blbě, ale když jdu na nějakou schůzku a bavím se s muži, připadají mi strašně směšní. Momentálně žiji tvrdou prací a rodinou, makám od rána do večera, vychovávám syna a pak někdo přijde a řekne mi ‚já jsem se včera opil a bylo to fakt hustý‘. Užívám si nyní to, že když Nathánka uspím, nemusím se věnovat nikomu dalšímu. Nemusím si brát žádné sexy prádélko a můžu jít spát třeba v tričku,“ prohlásila se sympatickou upřímností.

VIDEO: Eva Burešová byla po rozchodu s otcem svého dítěte hodně na dně: Brečím doma do polštáře... 

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová po rozchodu: Brečím doma do polštáře... David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií