Herečka Alice Bendová se na své sociální síti pochlubila společnou fotografií s Terezou Kerndlovou a Petrou Svobodou, u které museli fanoušci při prvním pohledu několikrát mrknout, aby jim došlo, kdo je vlastně kdo. 

Všechny tři totiž kvůli podobně dlouhým, barevným a upraveným vlasům vypadají, jako by si z oka vypadly. 

„Co říkáte na naše vlasy? Já je nemám prodloužené, ale pouze zesvětlené konce vlasovými proužky (z lidských vlasů) a musím říct, že jsem si výsledek zamilovala. Budu sem chodit pokaždé, když si nebudu chtít zesvětlovat vlastní vlasy. Bylo nám tu hezky, holky, že??" napsala ke společné fotografii Bendová. 

I novácká zprávařka a moderátorka, čerstvě zasnoubená Petra Svoboda na své sociální síti uznala vzájemnou podobu. „Dnes jsme tak trochu za tři sudičky a do vínku dáváme všechny krásné vlasy," řekla půvabná blondýnka. 

Sociální sítě obou krasavic zaplavily desítky pochvalných a pozitivních komentářů. Našel se ale i někdo, komu přišlo, že takové účesy jsou už dávno z módy pryč. Na to téměř okamžitě našla Alice Bendová odpověď: „Já myslím, že z módy pryč jsou špatně odbarvené vlasy nebo třeba růžové umělé nehty. Ale tohle vážně ne," zazdila rýpavou diskutující herečka. 

VIDEO: Alice Bendová v novém seriálu Kameňák zazáří. Je manželkou Chucka Norrise!

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová v novém seriálu Kameňák zazáří. Je manželkou Chucka Norrise! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
80 fotografií