Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy blondýnku našli na oslavě 18. narozenin paralyzovanou na WC. Někdo jí prý píchl drogy

Autor: shp - 
27. března 2019
22:59

Krásná mladá blondýnka Shayna Karniewicz slavila své 18. narozeniny v baru v australském Perthu. Jenže oslavenecké veselí pominulo ihned, jak dívku údajně čapl za ruku neznámý muž a píchl jí do těla injekcí omamnou látku, aby ji poté mohl znásilnit.

Průmyslová kamera v klubu zachytila, jak omámenou dívku vynášejí kamarádky ven, když začala látka působit. „Viděla jsem všechno kolem sebe. Slyšela jsem vše kolem sebe, ale nemohla jsme pohnout ani svalem,“ řekla dívka podle The Sun.

Myslí si, že ji chtěl znásilnit

Blondýnka věří, že jí neznámý muž do těla píchl látku podobnou Rohypnolu nebo GHB. Jde o tzv. znásilňovací drogy, které jsou podávány atraktivním dívkám, aby byly omámené, povolné a neschopné bránit se sexuálnímu útoku.

Shayna prý ucítila, jak ji v klubu někdo chytil za pravou ruku a strčil ji dopředu, když šla na záchod. „Cítila jsem škrábnutí a poté jak mi někdo do těla píchl jehlu. A pak mě začala pálit ruka,“ vypověděla mladá Australanka.

Na ruce měla krvavou stopu

Na paži jí od vpichu zůstala krvavá stopa. Shayna zkolabovala krátce poté, co na záchod došla. Nebýt kamarádek, mohl by ji opravdu někdo znásilnit. Dívka odmítá, že by byla omámená z alkoholu. Trpí totiž epilepsií a kvůli ní prakticky nepije.

antismejd ( 28. března 2019 09:37 )

Kristepane,co je na té neuvěřitelně blbé náně krásné...stupidita nejtěžšího kalibru jí přímo tryská z jejího blbého ksichtu.

Taurus70 ( 28. března 2019 06:21 )

Tak tomu by veril jen clovek velmi jednoduchy😂😂a jen tak mimochodem co je na ni sexy?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání