Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Studentka vydělává 40 tisíc měsíčně! Na internetu prodává své použité spodní prádlo

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
27. března 2019
20:42

Studentka Newyorské univerzity si těžko uvěřitelným způsobem vydělává obrovské peníze. Nakupuje spodní prádlo ve velkém za pár šlupek a pak ho obnošené prodává až za 2 700 Kč za kus. Záleží na tom, jak dlouho je nosí. A zákazníci si prý i kolikrát připlatí, jen aby získali její fotky, na kterých je oblečená pouze v kalhotkách.

Aby pokryla univerzitní poplatky za své studium v New Yorku, rozhodla se studentka (21) k pozoruhodnému způsobu, jak si vydělat peníze. Spodní prádlo, které kupuje za pár šupů, následně prodává za 2 700 Kč za jeden kus. Tento byznys jí dokáže vynést téměř 40 000 Kč za měsíc.

K tomuto neobvyklému způsobu obživy se dostala, když pracovala jako »webcam girl«, tedy za peníze pózovala v živém přenosu před kamerou. Diváci ji přitom žádali o její spodní prádlo, které nosila během show před kamerou. Dívka jim ho následně jednoduše házela do poštovní schránky.

„Upřímně řečeno, cítím se naprosto oprávněna k prodeji svého spodního prádla, protože mám naprostou kontrolu nad svým tělem. Je to úžasné, když můžete bez problémů nabídnout službu lidem s tímto fetišismem. Necítím se, že bych byla v nebezpečí,“ pověděla pro časopis Glamour.

Přivonění k podpaží za příplatek

Občas dokonce nabízí svým zákazníkům i extra služby. „Jeden z mých pravidelných zájemců o spodní prádlo se mi otevřel se svou úchylkou pro podpaží. Potkali jsme se a já byla úplně oblečená. Nechala jsem ho, aby si přivoněl k mému podpaží po dobu 15 minut. Vydělala jsem si tím dalších 11 500 Kč,“ doplnila.

Kromě toho dívka pracuje jako servírka a také venčí psy. Celkem si tak za rok přijde na zhruba 900 tisíc korun.

Taurus70 ( 28. března 2019 06:23 )

Tsk to je fakt hodne nechutne,svet se zblaznil!😵😵

sukin-sa-vracia ( 27. března 2019 21:37 )

Kdoví jestli prodává svoje trenky.....

vagin-analev ( 27. března 2019 21:15 )

Dobrý nápad. Já bych zas prodával použité Zemanovy pleny. Bohužel s tím už obchodují lepšolidi ovečkyn a mlejnek.

Zobrazit celou diskusi