Akce proběhne v sobotu 13. dubna v Showroomu výrobního závodu v Orli a také v Showroomu v Praze - Karlíně. V rámci akce Terasobraní si můžete vybrat z nejširšího sortimentu nabízených systémů na trhu.

Nepromeškejte snížení cen

Alukov si na 13. dubna připravil příjemné snížení cen jak terasových, tak i bazénových zastřešení. Na své si mohou přijít i majitelé restaurací a hotelů, které disponují zahrádkou pro hosty. Jejich zastřešením majitel získá možnost nepřetržitého provozu, a také exkluzivní prostředí, do kterého se budou zákazníci rádi vracet.

Nevíte si rady s technickým řešením?

Pokud navštívíte Terasobraní, nezapomeňte si s sebou přinést fotografii terasy či bazénu a příslušní rozměry. Nevíte-li si rady s technickým řešením, můžete se zde poradit s odbornými konzultanty- Ti vám navrhnou způsob, jak celý projekt co nejlépe vyřešit. V Showroomu Orel u Chrudimi navíc proběhne rozšířený program v podobě dětského dne včetně dětského občerstvení. Také sem mohou přijít zájemci o práci, kteří se dozví mnohé o požadavcích přijetí do dělnických profesí. V rámci Terasobraní se otevřou i dveře provozu dílny a zájemci se tak budou moci podívat, jakým způsobem se zastřešení vyrábí.

Terasobraní proběhne v sobotu 13. dubna od 10 – 16 hodin.

Více na www.alukov.cz

Fotogalerie
4 fotografie