Krátce po porodu se blondýnka známá i z show Tvoje tvář má známý hlas stáhla a na sociálních sítích nic nezveřejňovala. Postupně začala svého chlapečka Bena světu ukazovat a svěřovat se se zážitky z mateřství. Ovšem nyní se zase odmlčela a svou pauzu vysvětluje takto: „Na instagram jsem dlouho fotku nedala, až teď, aby lidi viděli, že to mám náročné,“ přiznala pro web Extra.cz Krejčíková.

„Doma je bordel, jsem unavená a absolutně nic nestíhám,“ prozradila také na instagramu naprosto upřímně Aneta, která rodila loni na přelomu srpna a září. I když je pro ni náročné péči o malého synka zvládat, dělá jí dítě takovou radost, že by si přála všechno ještě přinejmenším jednou zopakovat. A to v dohledné době.

„Druhému dítěti se nebráním, naopak bych ho ráda co nejdříve. Už se těším,“ dodala dokonce pro Extra.cz představitelka Gábiny Pumrové z nekonečného seriálu Ulice. Možná už tedy můžeme pomalu odpočítávat, kdy půvabná herečka oznámí, že je už podruhé v tom. Dočká se tentokrát pro změnu holčičky?

VIDEO: Aneta Krejčíková o prvním těhotenství: Přibrala jsem jen 20 kilo a hormony jsou jízda!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková z Ulice: Přibrala jsem jen 20 kilo a hormony jsou jízda. Adam Balažovič/bpž

 

Fotogalerie
33 fotografií